Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:36, 7. 5. 2014.

Perić: Zatvoren bazen u vrlo lošem stanju

peric Perić naglašava da je rekonstrukcija bazena neophodna

Zatvoren olimpijski bazen u niškom Sportskom centru “Čair” odavno je prešao maksimum za koji je projektovan i neophodna je njegova rekonstrukcija, kaže direktor SC “Čair” Dragan Perić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Zoran Mitic

    15:47 // 8. 5. 2014.

    Uvek ce biti nezadovoljnih, ali ovaj covek se iskreno i svojski trudi da u praznoj kuci koju je zatekao zbog prethodnih BAHATIH direktora, izgradi nesto novo i renovira postojece stanje.

    • smesno

      09:49 // 9. 5. 2014.

      XAXAXAXAXA!!!

  • NISAM ČLAN NI JEDNE PARTIJE

    20:07 // 9. 5. 2014.

    Ne znam ko je ovde ko,ali znam da je čairski bazen od prošlog leta najbolji u gradu.Ima teretanu na otvorenom,profesionalno obezbedjenje i još mnogo toga.I osećam se sigurnije i za sebe i svoju decu.

  • hedonist

    19:30 // 7. 5. 2014.

    kakvo rukovodstvo,takvo i stanje objekta.placate li vodu i njeno zagrevanje,vodovodu i toplani?znate karte da naplacujete,a nista ne pruzate.poslovanje-cista 1!

  • Перица Мали

    20:25 // 7. 5. 2014.

    Детаљно испитати пословање свих запослених,доходовна и расходна страна да се упореде.За сваки утрошен динар да се да образложење.А менаџменту и директору педала,срамота дижу глас и траже паре за шта ?

  • Insajder

    22:57 // 7. 5. 2014.

    Ceo SC.Cair je u losem stanju.Dolaskom Perica,njegovog pasenoga Stanojevica i ostalih na celu ustanove nikad gore.Plate kasne,medjuljudski odnosi nula,nekvalifikovan i nestrucan kadar,i sta za ocekiva

  • Herman

    17:41 // 8. 5. 2014.

    Vreme će pokazati sve. Uskoro, buđenje!

  • Marko M.

    19:14 // 7. 5. 2014.

    Ma ovo je smesno, nikad nece da naprave zato sto svi gledaju da stave sto vise para u dzep, tvrdim da sve moze da se uveze i popravi za te pare, samo oni koji su zaduzeni za to nemaju taj cilj.Sramota

    • Miki

      10:45 // 8. 5. 2014.

      A kako mislis da see uveze?! Da li si cuo da javna preduzeca podlezu javnim nabavkama, i da bez tenddera ne mogu ni olovke da nabave!!!

    • Petar Brković

      12:45 // 10. 9. 2015.

      Nije tako dečko!Tačno je da svi hoće što više para u džepu ali ovde se radi o objektu koji tone jer je bazen pravljen na močvarnom tlu. (to da saniraju neće sigurno između ostalog i zato što nemaju tehnologiju za to)To je uzrokovalo tonjenje zatvorenog bazena.Treće sistem za prečišćavanje vode je dobar ali zastareo (tu treba najmanje ulaganja).Za sve šta i kako treba NEMAJU DOVOLJNO PARA NI ZNANJA

  • Objektivno

    11:07 // 8. 5. 2014.

    Predhodna vlast je u Niš donela klizalište,otvoreni bazen, mnogobrojne sportske terene,a ovi nisu u stawu ni da održavaju objekte kako treba.U SCCair nikada nije bilo gore stanje,a riba od glave smrdi

    • Autsajder

      14:34 // 10. 5. 2014.

      Mora da si radnih firme kad se tako dobro razumeš. Bilo bolje za vreme Ignjatovića. Plaćena kuglana nikad napravljena, otpušten radnik koji je dobio skoro presudu i sad moraju da mu plate 10 miliona

  • nekoIZmase

    18:52 // 7. 5. 2014.

    Pa to nije bio svih ovih godina socijalni bazen, vec su karte naplacivane i to dobro. Biznis plan vam je "fenomenalan" postojece se raspada, a oni grade nove bazene u kompleksu..

  • dju5

    19:43 // 7. 5. 2014.

    Karta za cairski bazen 200. Sve je rečeno.

  • Jole

    08:12 // 8. 5. 2014.

    Ovo je isto kao kad čoveka boli celo telo, a mi mu operišemo nokat na malom prstu i za to tražimo 17 miliona. Direktore poradite malo na higijeni u bazenu i izvan bazena!

  • Milos

    12:22 // 8. 5. 2014.

    Svlacionice su, blago receno, katastrofa! Vrata se ne zakljucavaju, a postoje sa obe strane, tako da je gotovo nemoguce drzati i jedna i druga da vam neko ne upadne dok se presvlacite. Stavite rajbere

  • Ciceron Zaplanjsky

    12:24 // 8. 5. 2014.

    No,gospodine Direktore je li vaš glavni posao da savakog jutra obučete uštirkanu košulju,zakačite drugu kravatu uz odgovarajuće odelo?Valjda VI TREBA DA BRINETE O INSTALACIJAMA,UREĐAJIMA I CELOM OBJEK

    • Autsajder

      14:36 // 10. 5. 2014.

      U pravu si. Trebo je da obuče veš majicu i da ponese francuski ključ u emisiju da ti pokaže kako je njegov posao da održava instalacije i zadovolji tebe prepametnog.

  • dzonatan

    13:00 // 8. 5. 2014.

    To videli da radovi mogu da se izvode bez tendera, pa nas blagovremeno obavestavaju da ce i oni, verovatno, da ucine isto. :-)

  • Dr Jakov Zlatar

    14:11 // 8. 5. 2014.

    a tek gužve kad se završi radno vreme rekreacionog bazena i kad dodju deca u školu plivanja.nema gde da se presvučeš i čeka se po pola sata.Da ne pričamo o nedisciplini kupača koju niko ne sankcioniše

  • ***

    14:43 // 8. 5. 2014.

    Gospodine direktore,sta kazu gradski oci,da li mislite da i Vi snosite dobar deo krivice?Ovaj grad nema para za nista,bojim se da ce pozatvarati sve sto treba da finansiraju.Zlo i naopako.

  • Saša

    21:39 // 7. 5. 2014.

    Ako se radi rekonstrukcija, to je trebalo da se izvede u toku letnje sezone, dok radi olimpijski bazen napolju.

  • zek zek dadumle dadumla dadumle

    22:27 // 7. 5. 2014.

    Rođeni sam Nišlija i obožavam bazen čair, smatram da ima i lepu lokaciju a i lepo je konfigurisan kao objekat. Ali džaba sve kad je izuzetno štrokav i oronuo, svlačionice i tuševi nula.

  • Ivan

    09:53 // 10. 5. 2014.

    OK, dakle, da li je bazen otvoren za posetioce ili ne? Bem mu sunce, jel to drzavna firma? otvoreno poslovanje! pokazite knjige narodu, pa da popravljamo sta ne valja...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: