Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:27, 25. 9. 2014.

| Društvo

Perišić: Direktor Aerodroma najavio ostavku

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Zoran Perišić SNS
Pitajte gradonačelnika

"Direktor niškog Aerodroma Dragan Bugarinović mi je najavio da će podneti ostavku", izjavio je gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

Govoreći o eventualnim smenama direktora javnih preduzeća i ustanova koji su izabrani na predlog URS-a, Perišić je u emisiji "Pitajte gradonačelnika" NTV rekao da neće "biti razgovarano" o smeni samo tih direktora, već "svih koji ne ispunjavaju svoje obaveze i koji su na svom poslu loši profesionalci".

Ipak, posebno je izdvojio direktora Aerodroma Dragana Bugarinovića kome je zamerio to što su, kako je rekao, vozači autobusa tog preduzeća, koji voze na "kružnoj liniji", stupili u štrajk bez upozorenja i iz autobusa izbacili putnike.

Ne navodeći kada se štrajk dogodio, gradonačelnik je rekao da je trajao "nešto preko 2 sata". Po Perišićevim rečima to je bio razlog da gradsko veće zatraži njegovu ostavku.

Ceo kolegijum, znači 9 većnika, zamenik i ja, imali smo stav da direktor mora da snosi odgovornost za takav postupak i izjasnili smo se da bi direktor trebalo da podnese ostavku. 24 sata kasnije gospodin Bugarinović me je nazvao. Ja sam njegov poziv doživeo kao poziv odgovornog čoveka, moralnog, i rekao da će podneti ostavku - rekao je Perišić.

Dragan Bugarinović Za sada bez komentara; Dragan BugarinovićU telefonskoj izjavi je direktor Aerodroma Dragan Bugarinović samo kratko rekao da ne želi da komentariše izjavu gradonačelnika.

Podsetimo, pre samo 2 dana je zamenik gradonačelnika Niša Ljubovoje Slavković najavio smenu direktora Aerodroma.

Dragan Bugarinović je direktor Javnog preduzeća "Aerodrom" Niš drugi mandat zaredom. Iako ga je oba puta predlagao URS, uvek je naglašavano da je reč o nestranačkoj ličnosti.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milan

    23:46 // 5. 1. 2015.

    kad ce gradonacelnik podneti ostavku, tri godine na vlasti jedna fabrika otvorena, s obzirom da je predhodna garnitura otvorila 4-5 svako normalan bi podneo ostavku. Udobna fotelja izgleda ;)

  • Slavica

    18:05 // 26. 9. 2014.

    Perisicu treba 18 meseci da uspostavi rad aerodroma?,posle raskinutog ugovora,zatvarao /otvarao kruznu liniju,Ljuba i on odlucuju da zrtvuju Bugarinovica zbog njihove nesposobnosti,dosta je laganja!!!

  • Istina

    16:12 // 26. 9. 2014.

    Bugarinović kakvu podršku grada ima i kakve saradnike oko sebe ima odlično vodi aerodrom,dajte podršku čpoveku u Nišu za ovaj posao nemate boljeg.Čovek je pošten uz to veliki radnik, zato vam smeta.

    • AH

      16:32 // 26. 9. 2014.

      On radnik??? Nikada, ali nikada nije bio nikakav radnik!
      Malodusan, slab, nekvalifikovan.
      Koliko miliona evra treba da se potrosi da se to dokaze??? 200?
      Koliko?

    • petar

      16:59 // 26. 9. 2014.

      Bugarinović je odličan i odgovoran radnik i dobar čovek! Nikad nije bežao kad je bilo teško na aerodromu, kao neki što su odlazili i vraćali se par puta. Vidi se da imaš nešto lično protiv njega.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: