Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:52, 17. 12. 2014.

| Društvo

Perišić: Podrška Novoj stranci za organizaciju dočeka

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
perisic-avg-2014.jpg
Perišić: Doček će vratiti malo para koje su godinama odnošene iz Niša, arhivska fotografija

Prvi čovek Niša Zoran Perišić rekao je da Nova stranka ima njegovu apsolutnu podršku za organizaciju dočeka Nove godine u centru Niša.

Nakon dopisa ove političke organizacije, u kojem kažu da su spremni da o svom trošku organizuju doček 2015. godine na Trgu kralja Milana, gradonačelnik Niša je tu inicijativu pozdravio i rekao da je redno da se “deo novca koji je godinama odnošen iz Niša sada vrati u budžet”.

Apsolutno podržavam inicijativu Nove stranke. Nema sumnje da gospodin Živković (Zoran Živković, lider NS prim. aut.) i Nova stranka imaju dovoljno novca da organizuju takvu manifestaciju. Došlo je vreme da taj novac koji je iznošen iz Niša, da može građanima i da se vrati, makar kroz jedan doček Nove godine - rekao je Perišić.

Perišić je dodao da podržava Živkovića u ideji da građanima Niša obezbedi makar doček Nove godine, kad, kako je rekao, u mandatu "on i njegovi saradnici nisu mogli da urade ništa za popravljanje života građana".

Da podsetim šta je rađeno u tim godinama, da podsetim na privatizacije kojima se maše, a eto taj jedan doček Nove godine ako je i od Nove stranke, dosta je - zaključio je Perišić.

Gradonačelnik je potvrdio da Grad neće organizovati ništa osim pojačanih kulturnih dešavanja poslednjih dana 2014. godine, kako je i najavljeno ranije.

Sada je na potezu Nova stranka koja je gradonačelniku Niša dala rok da na njihov zvaničan dopis odgovori do 19. decembra, nakon čega bi trebalo da krenu pripreme za organizaciju najluđe noći.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • kalca

    17:02 // 19. 12. 2014.

    Perisic moze od Jonica da obezbedi novac za docek.Deca su se i onako navikla da piju samo caj,da ne jedu meso,da nema paketica ni deda Mraza...a zaposlio je preletac dosta Perisicevih.Neka se dogovore

  • Nislija

    16:55 // 19. 12. 2014.

    Zaboravite ne Perisica. Ovo je idealna prilika da pokazemo da nam je ostalo jos malo nade i da se mozemo i sami organizovati. Izadjima na trg i bez muzike, programa... samo pistaljke...

  • NIS

    16:51 // 19. 12. 2014.

    Perisic je 2014-tu na gradskom trgu cestitao Nislijama koji ga cak nisu ni izvizdali.Ignorisali su ga.Sada,posle god.dana bi mu bilo bolje da se ne pojavljuje.Neka sa Jonicem i slicnim sebi, sedi kuci

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: