Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:07, 18. 7. 2013.

| Društvo

Perišić otkazao vanrednu konferenciju

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
perisic123.jpg
Zoran Perišić, arhivska fotografija

Najavljena konferencija za novinare prvog čoveka Niša otkazana je u poslednji čas. Za sada nije poznato šta je trebalo da bude tema presa, niti razlog za otkazivanje.

Prvobitno je na sajtu grada vanredni "pres" najavljen za 13:30 sati. Ipak, nešto pre 13h pojavilo se obaveštenje da je konferencija otkazana i da će biti održana sutra, u petak 19. jula.

otkazano Obaveštenje na sajtu GradaU pres službi gradonačelnika Zorana Perišića nisu mogli da preciziraju o čemu je na konferenciji trebalo da se govori, niti su znali razlog za otkazivanje iste.

Zaposleni u kabinetu nisu potvrdili, ali ni demantovali spekulacije da bi jedna od tema mogao da bude i jučerašnji istup izvršnog direktora Direkcije za izgradnju grada Branislava Jovanovića u kome je optužio gradonačelnika i njegovog zamenika za napade.


Podsetimo, izvršni direktor Direkcije na jučerašnjoj vanrednoj konferenciji za medije, na koju novinari Južnih vesti nisu bili pozvani, izneo je niz primedbi na rad gradonačelnika i gradske administracije.

- Nećemo više da ćutimo po bilo kakvu cenu u ovom gradu, jer smo izloženi napadima sa svih strana. Napadima gradonačelnika, zamenika gradonačelnika, RTS-a i tako dalje zbog haosa u gradu na koji mi ne možemo da utičemo - rekao je Jovanović.

On je naglasio i da je gradska administracija "nesposobna i korumpirana" i da čeka poziv političara kako bi nešto uradila.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Snezana Ni

    10:12 // 19. 7. 2013.

    A sto ne sacekamo da se otkazana konferencija odrzi,pa da onda komentarisemo?

  • Golubica

    09:43 // 19. 7. 2013.

    Volela bih da pukne koalicija, pa da Bane banana ode sa politicke scene. Takvi ljudi nam nisu potrebni. Koliko li se on bogatio na grbaci naroda, da mi je znati.

  • Gotov je!

    23:12 // 18. 7. 2013.

    Oho-ho, oho-ho, puca koalicija. Izgleda da će ove naprdnjačke umišljene veličine na čelu sa visoko uzletelim Vučićem opet u opoziciju, gde će ostati zauvek!

    • fin GOSPODIN covek!

      09:28 // 19. 7. 2013.

      Nazalost izgleda da cemo jos dugo gledati ove naPrdnjake!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: