Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:22, 13. 8. 2012.

| Društvo

Perišić tajno postavio pomoćnike

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Slavoljub Vlajković, Igor Novaković, Radan Ilić

Visoki partijski funkcioneri URS i SPS, Radan Ilić, Igor Novaković i Slavoljub Vlajković postavljeni su za pomoćnike gradonačelnika Niša.

Iako se, kako saznaju Južne vesti, na tim funkcijama nalaze već mesec dana, tačnije od 16. jula, na sajtu Grada o tome nema ni reči, niti je ta informacija prosleđena medijima.

Za sada nije poznato ni koje će biti obaveze, odnosno zadaci novopostavljenih pomoćnika.

U kabinetu gradonačelnika Perišića (SNS) rečeno nam je da je "van zgrade", a komentar za sada nismo uspeli da dobijemo ni od njegovog šefa kabineta.

Nezvanično, prema koalicionom sporazumu novi gradonačelnik Niša trebalo bi da ima čak 5 pomoćnika. Perišićev prethodnik Miloš Simonović (DS) imao je trojicu pomoćnika.

Osim pomoćnika, Perišić je imenovao i Dejana Andrejevića za šefa kabineta.


Ko je ko?

Igor Novaković

Predsednik Okružnog odbora SPS u Nišu i aktuelni predsednik Skupštine Opštine Palilula. Diplomirani inženjer elektronike. U njegovoj zvaničnoj biografiji piše da je profesor Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici i da radi kao profesor Visoke poslovne škole u Blacu, a da je dodatno angažovan na Fakultetu za menadžment u Novom Sadu. Krajem prošle nedelje izabran je za predsednika Rukometnog kluba "Železničar" Niš. Od 2008. do 2012. godine bio je predsednik Opštine Palilula. 

Kako je Južnim vestima potvrđeno u Opštini Palilula, Novaković je u petak, pre 3 dana, podneo ostavku na funkciju predsednika Skupštine Opštine.

Slavoljub Vlajković

Predsednik Gradskog odbora SPS u Nišu i direktor JP Nišstan od 2004. godine. Po zanimanju je diplomirani građevinski inženjer. Predsednik FK Radnički Niš.

Radan Ilić

Nekada funkcioner SPO, danas G17/URS. Pomoćnik je direktora Kliničkog centra Niš je od marta 2011. godine. Svojevremeno potpredsednik Skupštine Grada Niša, pomoćnik direktora Zavoda za urbanizam i regionalni direktor Poreske uprave.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksandra

    10:23 // 17. 8. 2012.

    Pa zar ne vidite koliko su oni sposobni... nekoliko funkcija obavljaju odjednom, eee, pa samo je Napoleon uspevao da radi nekoliko stvari odjednom... Ovo su sve ugledne Nišlije i jedine sposobne u ovom gradu, pa je neophodno da popune svaku slobodnu fotelju, a i šteta da se ne iskoriste sredstva iz budžeta...

  • mine

    01:21 // 16. 8. 2012.

    Nije lepo sto ne objavljujete istinite komentare,koji ne sadrze ni govor mrznje, ni uvrede.Znaci da vi krijete kriminalce.Ima onda o drugih medija,ali bicete prozvani

  • Dusan car

    01:19 // 15. 8. 2012.

    ma tako je bre, to je decentralizacija i sva ona "sarena laza" URS-a, silna obecanja, stop zaposaljavanjima po partiskoj liniji.... ma tako nam i treba, ovo je samo pocetak, videcemo sledece korake koji ce kostati sve mlade ovog grada...
    Dzaba fakultet, stranka je stranka pa i da imamo osnovnu skolu....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: