Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:15, 1. 9. 2014.

Pet škola u štrajku upozorenja

490x370-ucionica-527.jpg U školama koje štrajkuju biće organizovan samo prijem za prvake

Prema podacima Školske uprave, od 38 škola koje su članice Unije sindikata prosvetnih radnika, pet škola u Nišavskom okrugu je u jednodnevnom štrajku upozorenja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milan

    13:55 // 1. 9. 2014.

    Oko 500 manje osnovaca nego prosle godine. I oko 3500 manje nego pre 8 godina. Sami iznesite zakljucke...

  • Marija

    15:29 // 1. 9. 2014.

    Prema podacima Ministarstva prosvete u Nisu se svake godine upise oko 190 ucenika manje nego prethodne godine...vazi za srednje skole....dakle vise nego strasno!

  • Naissus

    16:46 // 1. 9. 2014.

    Ja predlazem da se prosvetarima nista ne placa! Oni su ljudi entuzijasti i pare im ne trebaju! Dalje, svi viskovi da se ne vracaju u sistem, nego da se snalaze, jer su prosvetari veoma snalazljivi...

  • Naissus

    16:49 // 1. 9. 2014.

    Da se spontano zatvore sve skole, jer sve je manje dece i da na nivou grada bude desetak ucitelja i pedesetak nastavnika i profesora koji ce raditi volonterski iz velike ljubavi prema deci...

  • Naissus

    16:52 // 1. 9. 2014.

    Tako cemo resiti ovaj problem i da nas vise ne smaraju njihovim bezveznim problemima. Predjimo na ozbiljne stvari. Vidite da covek unistava riblji fond podvodnom puskom, a mi se bavimo skolstvom?!

  • Tipično za njih

    20:06 // 1. 9. 2014.

    S'obzirom da je počela škola i protest prosvetara,sasvim smo dovoljno čuli od školske uprave Niša koja se ne meša u svoj posao u skladu sa načelnikom iste,dok njegov zamenik organizuje proteste !?

  • shaft

    20:16 // 1. 9. 2014.

    kakav apsurd,strajkujete da bi sebi obezbedili bolje plate i status,a vec krajem nedelje,rod.sastanci,vezani za pljackasku cenu ekskurzije i lobiranje za agencije koje ih organizuju!ludilo!

    • Dragana

      22:02 // 1. 9. 2014.

      Zaboravili ste "đački dinar", pa rata za privatno školsko obezbeđenje, pa posebne knjige po preporuci van programa "bez kojih se ne može"....!?

  • shaft

    09:05 // 2. 9. 2014.

    @dragana-nisam zaboravio,ali ,kao i vecina roditelja,takve gluposti ignorisem,jer mislim svojom glavomm i cenim svoj dinar.njihova taktika je-kog predju,predju,opet neka vajda.pozdrav!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: