Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:24, 18. 8. 2015.

Peticijom protiv ukidanja noćne smene Urgentnog

Urgentna Na Odeljenju za urgentnu medicinu pacijenti se primaju, ostavljaju na posmatranju ili šalju na kućno lečenje; foto:JV

Na inicijativu prokupačkih demokrata u sredu od 19 sati u pešačkoj zoni u Prokuplju počinje potpisivanje peticije protiv odluke Opšte bolnice “Dr Aleksa Savić” da ukine noćni rad i rad nedeljom u Urgentnom odeljenju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • mica

    16:39 // 18. 8. 2015.

    Pitanje je kako je sluzba radila do sada, ako uslovi nisu ispunjeni Institut je odavno trebao da reaguje

  • Jovana

    16:51 // 18. 8. 2015.

    Pacijenti nisu osteceni, jer ce im na najekspeditivniji nacin biti ukazana strucna pomoc. Nema potrebe za peticijom koja se radi iskljucivo zbog sopstvenih intereasa tj dnevnica... Narod zna!!!!

  • Rale

    19:05 // 18. 8. 2015.

    Лако је организовати петиције кад си опозиција,али која је сврха истих и која су права пацијенатља угрожена кад је менаџмент болнице одлуку донеo на основу препоруке Института за јавно здравље.

  • milan bajcince

    01:45 // 19. 8. 2015.

    sramota vise stase radi potpisacu peticiju

  • Alex

    12:24 // 19. 8. 2015.

    Ko god radi u bolnici zna da je situacija jasna. Poenta je degradirati i demontirati sve sto je uradio predhodni direktor Dinic, a svako zaposlen u Bolnici ce vam reci da je on za 5 godina vise uradio nego svi direktori za predhodnih 50 godina. Do njegovog dolaska na mesto direktora ta bolnica je bila u katastrofalnom stanju. Covek je pokazao kako moze da se popravi stanje. Uspeh se ne prasta.

  • Južna Pruga

    15:30 // 19. 8. 2015.

    Ako je "nemoguće sa 3 doktora specijaliste organizovati dvadesetčetvoročasovno radno vreme" postavlja se pitanje ko je onda do sada obavljao te poslove. Možda tetkica ili ortoped?
    Direktorka mora da bude uhapšena i procesuirana.

  • Dr

    23:03 // 19. 8. 2015.

    Ko drugome jamu kopa sam u nju upada... a dok to rade gube noge po deponiji u Leskovcu...sramota za bolnicu...brukaju se svakim danom sve vise...samo napred

  • lik iz uprave

    15:18 // 20. 8. 2015.

    Gradjani ne znaju da jedino lekarima sa Ugentnog odeljenja u bolnici nisu placana dezurstca nego samo nocni rad sto je zanemarljiv iznos u odnosu na placena dezurstva. Jedini dodatak su imali kad su obavljali transport pacijenata i to po ucinku. Zaprovo su oni jedini u bolnici bili cele noci na nogama dok su ostali specijalisti spavali veci deo noci za lepe pare...ovo je istina.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: