Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:09, 30. 5. 2016.

Pijaca na Delijskom visu mora da se doradi

delijski-vis Pompezno otvorena, a nema prodavaca; foto: A.C.

Iako je pompezno, uz presecanje vrpce i balone, otvorena pre izbora, danas na pijaci u niškom naselju Delijski vis često nema nijednog prodavca, a direktor JKP “Tržnica” Radovan Milojević kaže da pijaca radi, ali da mora da se dodatno zaštiti od vetra.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Komsija

    11:24 // 30. 5. 2016.

    Pre postabljanja zastite od vetra neka rese pijace u okolnim dvoristima i na trotoarima, semaforima itd i proradice ova pijaca.

  • Cvet

    12:02 // 30. 5. 2016.

    Kod nas mora uvek nešto da fali.Bruka

  • QGO

    12:33 // 30. 5. 2016.

    Nisam upucen, da li bi neko bio ljubazan da mi pokaze bar jednu pijacu u Nisu koja ima svoj parking? Cisto onako, kada se napunimo torbe da imamo cime da ih prevezemo do kuce...

    • Dr.Pravdić

      13:39 // 30. 5. 2016.

      @QGO.Nema čak ni kvantaška.Gde je po logici nabavka veća i ne može da se nosi u torbi ili kesi.

  • cvetanovic milan

    12:39 // 30. 5. 2016.

    u ulici ljubomira nikolica zabraniti rad ljudima koji prodaju povrce i voce,jer je ono sramota,covek ne moze proci trotoarom,koji i onako jedva da moze jedan covek da prodje.neka gospoda iz komunalne policije malo vise prolaze ovom ulicom,a gospoda iz saobracajne policije da ujutru kaznjavaju dostavne komione i kombi vozila oko ideje i pekare u istoj ulici umesto sto sede u cevapdzinici na kruznom

  • Nn

    13:01 // 30. 5. 2016.

    Besplatan zakup narednog meseca, ali koliko će biti posle toga? Nešto sumnjam da prodavcima toliko smeta vetar po ovim vrućinama, trebalo je da to malo bolje istražite pre objavljivanja.

  • Kalča

    13:35 // 30. 5. 2016.

    Bio jednom jedan grof Potemkin koji je voleo u mraku da se igra sa caricom Katarinom. Pa, kada je carica rešila da poseti njegovu guberniju a pošto je on voleo da se igra noću i sa raznim damama, navrat-nanos je sklepao kulise - Potemkinova sela i zamnazao oči carici. Bili i neki književni likovi: Ostap Bender, baron Minhauzen. Tri lika pomenusmo - a naši politikanti su sva tri u jednom.

  • Dexter

    15:49 // 30. 5. 2016.

    @Kalča
    Kad bi naš narod imao tako visoke kriterijume kao carica Katarina, bar bi Potemkinova sela izgledala lepše. Nekome bi možda bila i od koristi. Lako je političarima da budu bahati i neodgovorni kad u Srbiji glas na izborima može da se kupi za 1500 dinara. Sećam se kad su 90-ih neki prodavali glas i za kesicu kafe!

  • shaft

    16:59 // 30. 5. 2016.

    Direktore,ni sam ne verujes u izjavu koju si dao!Tesko da bi ti sestenci iz obliznje skole poverovali.Nego,sutra Predsednik G.o. Palilula i ti,da donesete tresnje iz baste,da prodajete,da vasi lakoverni glasaci ne misle da ste iz predizborno obmanuli

  • Stambolac

    18:37 // 30. 5. 2016.

    Na ovakve gluposti reaguju samo SNS botovi.Ovo je jos jedna promasena investicija u Nisu.

  • Nikola

    18:55 // 30. 5. 2016.

    Pijaca se nalazi na vetrometini što je poznato svima koji tu žive. To je trebalo da bude jasno i gospodinu Džuniću jer je onog dana kada se slikao povodom postavljanja temelja pola kila gela u njegovoj kosi jedva uspevalo da zadrži nešto i nalik na frizuru na njegovoj glavi. Molim vas da pronađete taj snimak i okačite jer se na njemu jasno vidi koliko je pogrešno bilo izabrati to mesto.

  • Srba pesic

    19:36 // 30. 5. 2016.

    Kad se nista ne radi kritika a kad ljudi urade nesto u interesu gradjana Nisa, opet ne valja.
    Cudan smo mi narod.
    Svaka cast Trznici i Opstini ipak se misli na gradjane i nas potrosace iz ovog dela grada.

    • Dexter

      21:49 // 30. 5. 2016.

      Da je Perišić otvorio postrojenje za preradu vode u H2O, ti bi i to pozdravio kao projekat u interesu građana? Ova pusta konstrukcija odnela je 2 miliona narodnih dinara, a donela promaju. Stvarno smo mi neki čudan narod, kad kritikujemo genijalnost ovog veličanstvenog projekta.

    • Bata Raka

      23:39 // 2. 6. 2016.

      Molim g.dina. Srbu da nam prenese vazece cene sa ove pijace za zelenis i sezonsko voce kako bi mi potrosaci uporedili sa drugim pijacama u gradu.

  • CVETKO prvi

    22:29 // 30. 5. 2016.

    Nista strashno, ne berite brigu ! Sledece godine nece da duva vetar na Delijski vis ! Kazu da ce da "predje" i da ce da duva samo na Kamenichki vis !
    A pijacu mogu da "otvore" i 2 puta!
    A mogli bi i da je "zatvore"...da ne duva vetar...zbog frizuru !

    • Misliš na njegovu frizuru? Povetarac ako dune pada.

      13:36 // 17. 11. 2016.

      Njegova frizura će padne od povetarac.:)

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: