Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:40, 4. 9. 2019.

Piroćanac pokrenuo akciju slikanja sa zastavom Srbije na internetu

Zakonom o državnim simbolima, zastava sa grbom samo na državnim institucijama Zakonom o državnim simbolima, zastava sa grbom samo na državnim institucijama; foto: Lj. F.

Umotana zastava za dno jarbola kod javne garaže "Goran Ostojić" u Nišu zasmetala je građanima, a Piroćanac Vladimir Stojanović ima svojevrstan odgovor na to. Ovih dana pokrenuo je akciju na društvenim mrežama gde bi se ljudi slikali sa zastavom kako bi, kako kaže, jačali patriotizam.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milan

    14:47 // 4. 9. 2019.

    Neka se slika ispred reka, dok ih još imamo, zbog onih koji se svakodnevno vanredno slikaju pred zastavama i kamerama pinka.

  • Marko

    16:37 // 4. 9. 2019.

    Kakva glupost od akcije. Pokazuješ patriotizam i složnost time što ćeš da se fotkaš sa zastavom i da to objaviš na nekoj društvenoj mreži? Važi brate. A na izbore jedva da izađe 50% i to najviše onih koji su partijski organizovani od strane vladajuće stranke. Jak mi patriotizam i sloga! Samo nastavite da se fotkate i da vodite patriotizam preko interneta, super nam ide.

  • Ivan

    16:59 // 4. 9. 2019.

    Ta zastava simbolise jednu korumpiranu zemlju. I dok god sam diskriminisan u zaposljavanju, obrazovanju, lecenju, pristupu pravdi... ta zastava ce biti za mene simbol represije i do tada nema mesta patriotizmu.

  • Djunta

    18:50 // 4. 9. 2019.

    Mladicu,ne pocinje istorija od tebe i nastanka drustvenih mreza!
    Oni koji su ponizavali ovu zastavu,jer ima Krunu na grbu,oni koji su urnisali pozdrav sa tri prsta,oni koji su bili protiv himne Boze pravde,jer ih je tadasnja opozicija koristila na svojim skupovima,sada zdusno sve ove simbole Srbije vole i koriste i smatraju da su patriote!
    Sve je ovde lazno i fol ,ne meri se patriotizam selfijima!

  • Nislija86

    20:48 // 4. 9. 2019.

    Nasu zastavu godinama nosim u gepeku auta gde god isao i naravno po potrebi je javno pokazujem!!! :****

  • Aleksandar

    01:27 // 5. 9. 2019.

    Patriotizam se danas pokazuje tako sto ces javno pokazati svoj revolt zbog gazenja ustava i zakona, formalizovanja otcepljenja dela teritorije od strane najvisih predstavnika drzave, otimanja prirodnih bogatstava, nevrednovanja posteno stecenih diploma i stranackog zaposljvanja, bezobzirnom krsenju prava radnika
    i bojkotom namestenih i neregularnih izbora. Tako jedan pravnik treba da reaguje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: