Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:25, 24. 12. 2019.

Piroćanac pokrenuo peticiju protiv koncerta Goce Tržan za Novu godinu

Koncert Goce Tržan ugovoren u pregovaračkom postupku Građani smatraju da pare mogu da se pametnije iskoriste; foto: A. Kostić

Sa željom da se novac namenjen za proslavu Nove godine na Trgu u Pirotu preusmeri na lečenje bolesne dece, Piroćanac Nikola Blagojević pokrenuo je onlajn peticiju "Neću novac, hoću da pomognem". Doček na Trgu uz Gocu Tržan prema javnoj nabavci koštaće ukupno nešto manje od 2,5 miliona dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • S one strane duge

    16:10 // 24. 12. 2019.

    Pirocanac nekome da pomogne?
    Eno skoro sam citao na jednom forumu kako je pirocanac pomogao coveku-umesto telefona od 500 eura,poslao mu krompir da ne bude gladan.Ako ne verujete mogu poslati i link.

    • Sa ove strane duge

      16:57 // 24. 12. 2019.

      Daj link!

    • Antwort

      07:59 // 25. 12. 2019.

      Sram te bilo!

  • Vila Promaja

    17:36 // 24. 12. 2019.

    Ajmo Nišlije ....pare da se daju u humanitarne svrhe....ko je za?
    Nećemo friziranog Baltazara i ostale beogradske"estradne zvezde".

  • Големо Бучило

    18:14 // 24. 12. 2019.

    Ја исту ствар ПОКРЕЋЕМ за Ниш -

  • пензионер МАРК

    18:20 // 24. 12. 2019.

    Земљаци напред. Не дајте новац расипницима да га улудо баце јер то и нису нормални људи који некоме за два сата "зајебанције" дају толики НАШ новац. Нека је плате из својих џепова па нека са њом арлаучу целу ноћ.

  • S.z

    20:21 // 24. 12. 2019.

    Zasto bi bilo ko iz "provincije" a pogotovu mi s'juga kako nas zovu ovi iz kruga dvojke placao basnoslovne sume bilo kom pevacu iz BG kad se taj novac moze utrositi na lokalne muzicare i izvodjace a razlika donirati u humanitarne svrhe. Na taj nacin se stimulisu lokalni bendovi i pevaci koji zive u gradu i tu ostavljaju novac. Ovi gore ionako se ne skidaju sa TV-a i imaju mnogo vise nacina zarade.

  • Jordan Trnotravac

    22:20 // 24. 12. 2019.

    Ne, ovi bivši to da nude. mi građani to hoćemo: Nećemo poštar bez torbe da zgrće novac. 23.12 to radi u Bg. Da vrati plate pošti, pravdaju se. Inače, NKC zna da se u/gradi, ciglu po ciglu, to mi je poznato. Kulturo, buđelar te krasi!

  • Moja preporuka

    22:37 // 24. 12. 2019.

    Mi sa juga ili iz Unutrasnjosti, ne damo pate za one gospodje i gospodu iz Spoljasnjosti. Pare za jadnu bolesnu decu da se lece, nego sta! Bravo momci i devojke iz Pirota

  • Verko

    08:09 // 25. 12. 2019.

    Ne damo Gocu!

    • Ivan

      09:10 // 26. 12. 2019.

      Zadrži tvoju Gocu. Vodi je tvojoj kući. Nama ne treba Beogradski šund. Ionako nam od tamo dolazi sav kriminal, korupcija, nemoral, malodrađanština, bezvlašće...

  • Mile Travar

    10:09 // 25. 12. 2019.

    Bravo za Piroćance koji misle svojom glavom! Ako se neka slična peticija ili protest protiv ove novogodišnje pljačke ne desi u Nišu, mogu slobodno da kažem da je Pirot veći grad od Niša!

  • Zorica Djordjevic

    10:12 // 25. 12. 2019.

    Zasto mesate teze. U budzetu, Opstina treba da odvoji novac i za bolesnu decu i za proslavu Nove godine. Deca moraju da se lece ali i turizam treba razvijati da bi i ostale porodice koje zive od ugostiteljstva imale prihode. Ispadoste nepismeni a ne dobrotvori. A treba promeniti ove u Opstinama ako ne znaju da rasporede novac kako treba.

    • Мама Јелена

      14:18 // 25. 12. 2019.

      А пошто новца за болесну децу НЕМА, онда се крпимо. Па макар и овако. А дотичне Цице/Гоце/Маце нека певају по кафићима, клубовима, кафанама, па ко воли нека плати и клати. Сироти смо ми за јавна разбацивања било које врсте.

  • Cvetislav

    12:32 // 25. 12. 2019.

    UŽAS

  • Realna

    14:01 // 25. 12. 2019.

    Svi ste vi humani, a kad treba poruka da se posalje ili nekom da se da bar 100 dinara za kiflu i jogurt, tad niko nista.Slazem se da se prevelika kolicina novca trosi za te stvari, ali isto tako kad Beograd moze da pravi proslavu Nove godine 10 dana, zasto Nis ili Pirot ne mogu bar to jedno vece.Kad nema organizacije, svi napadaju, kad ima, opet isto.

    • мама Јелена

      14:21 // 25. 12. 2019.

      Београђане нико ништа није питао, паре се перу, народу се даје хлеба и игара. Лепо је што се Ниш или Пирот преиспитују. И сигурно је лепши осећај даривања него једнократног краткотрајног весеља. Пробајте, можда Вам се допадне...

  • Podržavam

    14:33 // 25. 12. 2019.

    Kakva Tržanka ,propala pevaljka da uzima pare..ič pet pare ne davajte!!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: