Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:44, 10. 11. 2015.

Piroćanci dobili jedan od najmodernijih bazena na Balkanu

pirot.jpg Bazen će prve kupače primiti već u četvrtak; foto: JV

Jedan od najvećih i najmodernijih zatvorenih bazena na Balkanu koji se prostire na površini od 8.000 kvadrata izgrađen je u Pirotu i biće otvoren u četvrtak u 12 sati, kada će primiti i prve kupače.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Protestant89

    15:33 // 10. 11. 2015.

    Osećam da će Povereništvo SNS-a sada da krene sa spinovanjem kako u Pirotu ništa ne valja, kako je sve katastrofa, kako je sve trulo...

    • stolar Skansi

      17:54 // 14. 11. 2015.

      A da li tebi valjaja Vasićeva predizborna asfaltiranja ulica koje na svakom koraku imaju pukotine i ulegnuča koje skupljaju vodu i koje gradjani teško zaobilaze? Tebi možda valjaju i brojne promašene investicije u koje su ulupano mnogo narodih para? Dag banjica, zatvorena pijaca, predizborna nekvalitetna asfaltiranja, kupovina neodgovarajućih kotlova, zloupotrebe - vozila, zaposlenja, ugradnje...

    • protestant89

      13:45 // 15. 11. 2015.

      Ne valja nijedan političar... Samo obećavate, a nikom ništa. Dok ste bili vi, ex-SRS znamo kako je bilo. Ni ovi nisu cvećka ali bar se nešto radi, mulja i vrti. Nebitno mi je gde idu pare, bitno je da nešto novo dođe, a ne samo da se okupljaju (svi političari) na Planinarski dom i da terevenče.

  • Piroćanac

    14:49 // 10. 11. 2015.

    Pirot je grad koji je ceo na vodi. Gde god "kopneš" malko naidješ na vodu. Zbog toga je žalosno je što je taj bazen samo 30x25m, tako da nije to bazen to je lavor, al moderan ruku na srce..:)

    • Tolić

      09:49 // 14. 11. 2015.

      Ovo je jos jedan pokazatelj da vrhunske rezultate na svim poljima moze postizati samo Veliki Vladan Velicanstveni.

  • Bubašvabija

    09:58 // 17. 11. 2015.

    Jedva cekam da vidim kako nam u kupacoj opremi Nusicevski likovi: Jogurt, Globus, Sceplja, konobar, Savov, Radovan, Jajčar, Pop, karatista, Misko, Nesa Paun,... demonstriraju upotrebu zatvorenog bazena.

    • Batko

      14:30 // 17. 11. 2015.

      Super komentar za otvaranje zatvorenog bazena koje URS koristi u vec dve predizborne kampanje. Kako je gospodin Mladjan Dinkić progurao citav projekat, bilo bi lepo od njegovog potpredsednika da ga udostoji pozivom za pocasnog gosta na otvaranju.

  • stolar Skansi

    13:05 // 16. 11. 2015.

    Ljudi koji su dugo na vlasti u Pirotu postali su autokrate i aristokrate.Narodni novac se sliva u opstinski budzet i JP kojim upravljaju partijski celnici.U Komunalcu je uposljeno 90% članstva SPO.Gradski mediji objavljuju samo ono sto vladajuća oligarhija zeli.Istrazivacko novinarstvo nesme da se bavi zaposljavanjem,trosenjem para,odgovornosti za promasaje,zloupotrebe,...I sta cemo sada?

  • Ana Milojevic

    15:09 // 11. 11. 2015.

    Znam kako je nastao bazen, izgubio pirocanac dinar pa kopao da ga nadje ;) Odlican je !

  • stolar Skansi

    19:06 // 15. 11. 2015.

    Protestantu nije bitno gde idu pare,bitno mu je samo da se nešto novo dogadja?Totalni apsurd.Neka pogleda svoju decu i ostale mlade ljude u gradu koji propadaju zbog nebrige političke oligarhije koja je dugo na vlasti.Svima je poznato da žive na nivou aristokrata, svi su im zaposleni, nikome ne odgovaraju za promasene ili "pogodjene" investicije.Ako podržavanje "muljanja" nije apsurd onda šta je?

    • protestant89

      23:43 // 15. 11. 2015.

      Ti predlažeš da dođu ovi SNS-ovci? Pa i oni su ista ekipa. Pljuju Vasića i ostale, a ovde pregovaraju da on pređe kod njih. Jel i to deo politike? Pa to je apsurd nad apsurdima.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: