Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:11, 22. 2. 2024.

| Društvo

Pirotski učenici osmislili projekat kojim povezuju majstore i korisnike

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
Radionica,-foto-Jelena-Ćosin
Platforma povezuje majstore i klijente; ilustracija; foto: arhiva JV

Kako bi olakšali svakodnevne potrebe sugrađana i povezali ih sa lokalnim majstorima i zanatlijama, učenici pirotske Tehničke škole osmislili su platformu "Majstorski" sa kojom će učestvovati na regionalnom takmičenju srednjih škola u Nišu.

Platforma je aktivna na domenu majstorski.net, a kako kažu pirotski učenici, omogućava korisnicima da pronađu širok spektar usluga - od električara, vodoinstalatera, zidara do baštovana i ostalih profesionalaca.

Cilj kompanije je da korisnicima omogući brz i pouzdan pristup visokokvalitetnim uslugama, koristeći recenzije i ocene kako bi obezbedili kvalitet i pouzdanost. Bez obzira na potrebu, od manjih popravki do većih projekata, "Majstorski" je tu da olakša proces pronalaženja stručnjaka za zadatke koji zahtevaju fizički rad ili zanatske veštine - kažu učenici Tehničke škole.

Objašnjavaju da je ideja da platforma obuhvati širok spektara majstora sa različitim veštinama i uslugama, da korisnici mogu pregledati ocene i recenzije kako bi doneli pravu odluku pri izboru majstora i da je putem nje olakšana interakcija između majstora i klijenata putem personalizovanih oglasa.

Majstori kod nas kreiraju nalog, verifikuju svoj mejl i kontaktiraju nas kako bismo im odobrili nalog za postavljanje oglasa. Nakon toga mogu da kreiraju koliko god oglasa žele - objašnjavaju đaci.

Pozivaju majstore koji žele preko njihove platforme da dođu do klijenata da im se jave i da se reklamiraju kod njih, a sa svojom idejom učestvovaće na takmičenja učeničkih srednjih škola u organizaciji Dostignuća mladih i u saradnji sa Ministarstvom prosvete Republike Srbije.

Majstorski tim predstavljaju učenici Jovan Đelić, Jovan Kostić, Isidora Živković, Bogdan Ilijev i Nemanja Mitov.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: