Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:21, 25. 7. 2020.

Planine, jezera i banje ovog leta zamena za letovanje na moru

Ljubitelji prirode zabrinuti Vlasina standardno posećena; foto: PIO Vlasina

Epidemija korona virusa i većina trenutno zatvorenih granica za građane Srbije, glavni su razlozi da se većina ljudi sa juga Srbije koji su prethodnih godina odmore provodili na letovanjima u inostranstvu, ove godine odluči za destinacije u Srbiji, a najčešće su to obližnja izletišta, jezera i planine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Milan

    12:07 // 25. 7. 2020.

    Od broj 6 kad podjete prema gornju vrezinu. Ispred mosta desno skrenite i spustite se do nisave. Na 15 minuta od centra grada ima prelepa mesta da se postavi sator i da se provede odlican vikend. Naravno to je za one koji vole prirodu, nije za one sto se plase aaa buba. Ko je u solidnu kondiciju mnogo je lepo i biciklom nis-g han-v krcimir- manastir poganovo i da se razapne sator u kanjon jerme

    • Svetozar

      12:20 // 25. 7. 2020.

      Tačno. Ko voli prirodu ima si lepa mesta Sićevo, Prosek, B.Zub, SPlanina, KVis nije daleko polagačke na bajs i tepaj svud je lepo. Šator, društvo, pićance, muzikica MENI DOSTA :) .

  • Lisa

    19:26 // 25. 7. 2020.

    Svasta a kakva je razlika otici do jezera ili banje a da to nije more nego eto zatvorili su granice, prisutan je strah nije momenat nizasta valjda ce sve da se zavrsi u nekom kracem roku, mucno je situacija i ovi sto putuju pa stavljaju slike na fejsu su odvratni a kad bi im se nesto desilo pocupali bi kosu sami sebi, i oni sto odu kad se vrate mogu zaraziti one sto sede kuci i postuju pravila!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: