Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:55, 2. 6. 2023.

| Društvo

Ples i smeh predškolaca ukrasili leskovački Trg na manifestaciji "Razigrane ulice"

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
IMG-2e06ca7cb1f62a417418fc1bb7f27f0b-V-1024x768
Budući prvaci se plesom oprostili od bezbrižnog detinjstva; foto: Grad Leskovac

Oko 1.500 dece zajedno sa roditeljima i vaspitačima okupilo se sinoć na Trgu u Leskovcu, gde je organizovana manifestacija ”Razigrane ulice”, posvećena mališanima koji završavaju predškolsko i od septembra kreću u prvi razred.

Osim dece iz Predškolske ustanove ”Vukica Mitrović”, u plesu su učestvovali i mališani iz privatnih vrtića, a s obzirom na to da su svi vrtići imali određenu boju majica, Trg je bio obojen svim bojama, ali i mnogobrojnim dečijim osmesima. IMG-8221bd6afd201703d12642a5e6192941-V-1024x513 Oko 1.500 mališana završilo predškolsko; foto: Grad Leskovac

Njima se završava najlepši deo detinjstva, deo života kada su mogli da se igraju potpuno bezbrižno i zato im ovaj ples puno znači. Ovo je i za nas roditelje bitno, jer nema ništa lepše nego kada ih vidite da igraju sa osmehom na licu. Tako će biti i tokom leta, a od septembra novo poglavlje - prvi razred - priča jedan od roditelja.

Manifestaciju, koja se već deceniju održava u Leskovcu, otvorila je gradska većnica zadužena za obrazovanje Brankica Stamenković koja je istakla da će lokalna samopurava i u narednom periodu pokušati da obezbedi sve što je potrebno deci da rastu i razvijaju se u Leskovcu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: