Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:23, 18. 8. 2010.

| Društvo

Počela izgradnja Merkatora

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti

U Leskovcu je počelo uređenje lokacije velikog tržnog centra slovenačke kompanije "Merkator" na 5.300 kvadratnih metara prostora u gotovo najstrožem centru grada.

Samo će, na primer, hipermarket zauzimati prostor od oko 2.800 kvadratnih metara, a predviđena je gradnja niza pratećih objekata.

U "Merkatoru" će biti angažovano 200 radnika gotovo isključivo iz Leskovca i okolnih mesta, kako je odavno najavljeno iz ove kompanije.

Na poslednjoj sednici gradske Skupštine, za gradnju ovog objekta odobreno je 5.300 kvadratnih metara atraktivne lokacije po ceni od 35 evra za kvadratni metar.

Planirano je da objekat bude završen do 2011. godine i po prostoru koji zauzima i samom izgledu biće najveći i jedan od najlepših trgovinskih centar u Jablaničkom okrugu, najavljuju iz slovenačkog Merkatora.

Trenutno jedini Merkator centar na jugu Srbije nalazi se u Nišu, a otvoren je marta 2008. godine.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • MILENA ZISIC

    08:23 // 22. 8. 2010.

    kako do posla,u Merkatoru

  • milena zisic

    08:20 // 22. 8. 2010.

    A kako do posla hoce postojati konkurs,gde cemo moci svi da konkurisemo,ili,napises konkurs a vec sve zavrseno preko vezica,mislim,dokle vise takooooo,mozda ja vise imam da ponudim,od neke devjcice koja trepka okicama,a tata joje nesto u LE

  • nemanja

    03:19 // 20. 8. 2010.

    nije u centru grada ali je blizu...ja sam srecan jer se nesto gradi pa makar i soping centar, mada je poznato da u leskovcu nema niko para, ne znam koliko ce se merkatoru to isplatiti, verovatno hoce kada iznajmi lokale...nego verovatno ima dobar menadzment pa je to lepo proracunao....u svakom slucaju neka se gradi nesto...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: