Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:55, 14. 3. 2023.

| Društvo

Počela još jedna popravka fontane na niškom Trgu kralja Milana

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
fontana niš trg kralja milana foto j. j..
Počelo čišćenje fontane i postavljanje 72 nove mlaznice; foto: J. J.

Nova fontana na Trgu kralja Milana konačno bi trebalo da propadi u narednom periodu s obzirom na to da je firma zadužena za njeno održavanje počela sa čišćenjem, a zatim i postavljanjem novih mlaznica koje su naručene još prošle godine.

Pompezno najavljena nova fontana na centralnom gradskom trgu još nije uspela da zasija u punom sjaju s obzirom na to da nije spojila ni godinu dana kontinuiranog rada. Kvarovi su prvo počeli da se javljaju u delu mlaznica, da bi fontana naposletku potpuno prestala sa radom. Za to je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski okrivila oltajmere koji su prelazili preko nje, dok su iz firme zadužene za održavane rekli da je došlo do zapušenja zbog smeća. fontana niš trg kralja milana foto j. j. NIje poznato kada će radovi biti gotovi; foto: J. J.

Sotirovski je još prošle godine najavila da je doljevačka firma "SIM PUK gradnja" kojoj je za 7,5 miliona dinara poveren posao održavanja niških fontana, naručila nove mlaznice.

Da se sa radovima počelo potvrdili su iz doljevačke firme, odakle saopštavaju da ranije postavljanje nije blo moguće zbog loših vremenskih uslova.

Prvo treba da očistimo fontanu i stare pumpe, jedna ekipa čisti, druga postavlja mlaznice, njih 72, i nadamo se da ćemo sve da ukomponujemo - kažu iz firme.

Nije precizirano kada će radovi biti gotovi, ni kada će fontana konačno proraditi, a na to pitanje do objavljivanja ovog teksta nisu odgovorili ni iz Grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Auttrikter

    17:12 // 15. 3. 2023.

    Ovo se ne moze nazvati fontanom, vec je vodoskok ! Fontana ima nalik bazenu, ogradjena je, posoji neka stilizovana figura pored nje, mada nije obavezno... U, kulturnim zemljama, na istorijskim trgovima, ljudi,turisti bacaju novcice, za srecu u fontane, slikaju se za uspomenu !
    Doduse, da je prava fontana, ovde bi bacali djubre u nju !

  • ilija

    12:27 // 15. 3. 2023.

    postoje mnogo zanimanja odrzavanje zelenila pa to u ovo tj neko vece okupljanje povodom,da kazem niski klub osvoio nogometno prvenstvo u neke kisne dane zatim neki pijac kao promociju okoline neki tradicionalan

    • rist

      13:09 // 15. 3. 2023.

      ne mozes biti un sa biciklom

    • pile

      17:06 // 15. 3. 2023.

      zasto biber u kiseli kupus? i zelenilo ce uvece da podrzi niski klub koji osvoio prvenstvo u kisne dane ali na pijac ce promocija okoline biti tradicionalna uz trubace kad jutro izadje posle juce

  • profesor

    20:16 // 14. 3. 2023.

    Došli su obećavajući domaćinsko poslovanje i Srpsko Kosovo. Kada su došli, sravnili su sve institucije građanskog društva, od medija do tužilaštva, od javnog mnjenja do poštenih intelektualaca. Sada oni posluju najnedomaćinskij u istoriji čovečanstva, a Kosovo će naravno priznati, ako već nisu. Ali, sad to više nikom i ne smeta.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: