Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:20, 13. 5. 2010.

Počela rekonstrukcija Bulevara Zorana Đinđića (video)

Radovima na uređenju raskrsnice kod Lutkarskog pozorišta počeli radovi na rekonstrukciji jednog od najvećih niških bulevara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • sludjen

    15:16 // 13. 5. 2010.

    Da li samo meni ovo lici na neku farsu?

    Raskopali 20m trotoara i odmah dotrcali svi "vazniji" politicari da se slikaju. Kao da otvaraju kosmodrom a ne pocetak radova na rekonstrukciji ulice. Ocekujem sledecu vest: "Gospodin Milos Simonovic svecano otvorio 3m rekunstruisanog bulevara a otvaranju su prisutvovali Mile Ilic, Branislav Jovanovic, Miodrag Radovic, Dragoslav Cirkovic i radosni gradjani." I sta ce ona siva skoda u sred gradilista?

    btw, Da li je neko cuo da je gradonacelnik nesto izjavio posle onog raskopavanja u tvrdjavi?

  • tijana

    23:29 // 13. 5. 2010.

    Drago mi je da su konacno poceli sa rekonstruisanjem ove ulice, koja je sve samo nije bulevar - valjda ce konacan izgled da opravda taj naziv.

  • ivan milovanovic

    00:11 // 14. 5. 2010.

    Ne znam po kom osnovu ne opravdava naziv "bulevar", ima 4 trake i pesacko ostrvo = bulevar. Tu se ne gleda kvalitet kolovoza...

  • Milan

    10:49 // 14. 5. 2010.

    Nema tu da bude ni B od bulevara. Mozda ce da prosire malo kolovoz ali ce (kada za jedno 18 godina stignu do Medijane) postaviti najnekvalitetniji asfalt toliko tanko da ne moze ravan da bude. To ce da traje sezonu-dve najvise i onda ce samo od sebe da pocne da se raspada. Pa pogledajte bilo koju novu ulicu u Nisu, ti vozis a amortizeri rade u najvece! Pa cime ste je pravili i ravnjali, aman!

  • tijana

    14:44 // 14. 5. 2010.

    @ivan

    Ono je bio bulevar ispod svih standarda. Ja imam sasvim drugaciju predstavu - Bulevar Nemanjica jedini lici na bulevar. Drvoredi, siroke trake, pesacke i biciklisticke staze, uredjeni parkinzi...Eto, to je bulevar.

  • Ivan Milovanovic

    16:55 // 14. 5. 2010.

    @Tijana

    Pretpostavljao sam da ste mislili na tako nesto :) Pa dobro, u tom smislu je nerealno ocekivati da se od bilo koje stare ulice ili "bulevara" moze napraviti nesto sto bi zadovoljilo takavu Vasu definiciju bulevara. Ulice Nisa su suvise uske i bez mogucnosti prosirenja, to nam je sto nam je, voleo bih i ja bulevare kao novosadske, sa drvoredima, parkinzima, biciklistickim stazama.. :(
    Ali hajde da bar jednom nesto u zivotu u nasem gradu gledamo kroz pozitivnu prizmu! Izmenice i izmestice ispod trotoara podzemnu instalaciju, naredna kopanja radi popravke nece remetiti saobracaj i kolovoz se nece krpiti. Imacemo nov kolovoz koji, koliko god da traje, bice mnogo bolji nego onaj uzas do sada. Trotoari ce biti poplocani, izmenice zelenilo, ako da Bog da stajalista za BUS malo uvuku u trotoar da ne zauzimaju traku.. Pa zar nista od toga nije dobro? Nemamo fizickih (prostornih) a ni finansijskih mogucnosti za vise, ja cu biti zadovoljan i ovim ako bolje vec ne moze. Dajte da svaku stvar gledamo ne kao "to ne valja, moze bolje" nego kao "uu, dobro je, a kako je samo bilo ranije.."! Zar nije trebalo da popravljaju ulicu ako ne moze da bude bulevar kakav bismo svi zeleli?

  • ivan milovanovic

    16:59 // 14. 5. 2010.

    Ono sto meni nije jasno je plato ispred lutkarskog kako ga oni obecavaju. Naime, kazu kako ce na tom platou biti vise parking mesta i vise zelenih povrsina i klupa. Ali..
    Ako sada imamo X parking mesta i Y zelenila, kako ce oni povecati broj parking mesta i istovremeno povecati zelenilo a da X i Y tako uvecani u zbiru opet daju istu povrsinu platoa?!

  • Nikola

    17:27 // 14. 5. 2010.

    Pa ovo je komedija.Ovaj Nis je toliko postao jadan da je to cudo.!!!!!

  • kalos

    23:12 // 16. 5. 2010.

    Pa jos nije pocelo sa radovima,a vec smo osudili sav posao na propast.Sa zakasnjenjem ali su ipak solidno zavrsili Vozdovu ul.i ul. G.M.Lesjanina,pa ce mozda i ovaj posao da zavrse kako treba.Dajte da ih ne kudimo odmah na pocetku,pa da vidimo sta ce zavrsiti za mesec dana.Aneka je bog na pomoc gradonacelniku izmedju onih starih prepredenih vukova - Mile Ilic,Branislav jovanovic,Miodrag Radovic i Dragoslav Cirkovic,ali sve pohvale Dragoslavu za angazovanje u NOCI MUZEJA.

  • boki

    21:44 // 23. 5. 2010.

    Voleli bismo da je ovo pocetak ODGOVORNOG rukovodjenja ovim velikim gradom.
    Bilo bi dobro kad vec busite beton da sve one odvratne crne strujne kablove stavite u zemlju kao i sav normalan svet a ne vise od bandere preko krova do zgrade pa okolo naokolo!
    Ruzno , skupo i glupo!

  • djoka peric

    15:50 // 2. 6. 2010.

    vse niske bitange izasle da se slikaju!

  • srki

    09:46 // 5. 6. 2010.

    ja stanujem u blizini i moram da primetim da ne sklope celu smenu koliko dugo u toku dana rade na samoj lokaciji.
    mogli bi 3 puta brze da zavrse da radnici stalno rade i koriste ceo da, a ja mogu i da vidim sa prozora tako da mi je to dovoljno.
    lepo sto se slikaju, samo to i znaju , a mi sve to gledamo i slusamo!!!
    pozdravila vas gorica gajevic i dacic od ranije!!!
    sta je sledece sisanje trave u parku i intervju sa tatka na grad ?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: