Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:43, 29. 3. 2022.

| Društvo

Počela rekonstrukcija pešačke staze u centru Blaca

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Centar Blaca popločavaju behaton pločama
Radovi u centru Blaca i postavljanje behaton ploča; Foto: Lj. M.

Betonska pešačka staza u centru Blaca na površini od oko 1.000 kvadrata biće potpuno renovirana, a čitav prostor popločan behaton pločama. Vrednost radova koji su u toku, finansiraju se iz lokalnog budžeta sa oko 4 miliona dinara i izvodi ih Javno komunalno preduzeće Blace.

Predsednik Opštine Ivan Burgić kaže da bi radovi trebalo da se završe u drugoj polovini aprila, te da će nakon toga centralna zona u Blacu izgledati lepše i po uzoru na mnogo veće i bogatije turističke centre.

Tokom ove godine planirano je uređenje uže, kao i šire centralne zone. Kada se završe svi radovi, Blace će postati mnogo lepše i prijatnije mesto za život svih građana. Radimo sve kako bi raznim kulturno-zabavnim manifestacijama promovisali čitav ovaj kraj, a jedna od najpoznatijih manifestacija u Srbiji pa i šire su “Dani šljive” tokom koje u nekoliko dana Blace posete na desetine hiljada turista iz zemlje i okruženja. Ove godine će biti prijatno iznenađeni jer ćemo dosta uložiti u lepši i bolji izgled naše opštine - kaže Burgić.

Pored rekonstrukcije pešačke zone, blačka opština je dobila 31,9 miliona dinara od Ministarstva privrede za rekonstrukciju 2 kilometra puta koji prolazi kroz radnu zonu “Gornja Draguša”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nislija

    11:41 // 29. 3. 2022.

    samo od somborski bulevar nista. ostace samo obecanje opet b*m ti sns!

  • Pre roka

    11:02 // 29. 3. 2022.

    Dobro da nisu zakasali s Meskovog izvođača, a ovi su poznati po brzini, ima gi naređaju do izbori, da se glasači ne soplitaju do glasačke kutije?!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: