Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:11, 17. 12. 2012.

Počela ulična prodaja u centru

tezge.jpg

U Obrenovićevoj ulici u centru Niša tokom vikenda postavljeni su novogodišnji štandovi, a u Opštini Medijana kažu da će ovde biti prodavani ukrasi, čestitke i knjige.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Irena

    10:30 // 18. 12. 2012.

    Ne razumem zasto svima smetaju tezge? Pustite te jadne ljude neka rade, platice taksu koliko treba, pare ce otici u gradski budzet (na koji se stalno kuka) i gotovo.
    A kako to da do sada niste primetili (a ni komentarisali) vise prodavnica sa izlozenim donjim vesom u centru grada? Npr. imate jednu preko puta glavne poste u Vozdovoj?

  • Milenica

    23:27 // 17. 12. 2012.

    Komunalna žardinjerija sklanja jadne bakice ispred pijace koje prodaju nešto malo jaja i cveće, a ove bahate švercere i prevarante ne diraju, i to u strogom centru, pešačkoj zoni.
    Lepa slika da se pokaže turistima koji ove zime borave u Nišu.

    • Nis Bre

      12:13 // 18. 12. 2012.

      Milenice budi fina... nije im komunalna policija dopustila da tu postavljaju svoje tezge vec Opstina Medijana i komunalna inspekcija. O navedenom te obavestavam radi znanja kako nebi sirila dezinformacije.

    • Djoka

      01:04 // 20. 12. 2012.

      Koliko ja znam komunalci su zaduzeni za UKLANJANJE, ako je Medijana napravila popust, ne trebaju isto da cine i komunalci!

  • Бане

    11:53 // 17. 12. 2012.

    И ове године као највећа селендра.Најгоре окићен град у Србији са украсима од пре 20 година и тезгама у главној градској улици где се продају гаће ,чарапе ,капе ,рукавице ,петарде ,ватромети ...Докле бре више!?

  • Branislav Petrović

    11:54 // 17. 12. 2012.

    Samo 100 metara preko mosta od tvrdjave levo i desno ista roba isti šverceri,buvljak,stroka i primitivizam.Sa jedne strane organizator opština Medijana a sa druge Crveni Krst.

  • Nis Bre

    12:34 // 17. 12. 2012.

    Znači ništa se ne menja, bahatost i ove vlasti kao i predhodne kada je u pitanju izdavanje tezgi u centru grada suprotno propisima se nastavlja.

  • Nis Bre

    12:38 // 17. 12. 2012.

    Poštivani šefe Markešiću praviš lom po gradu pa će komunalna policija da ti rešava probleme ZABRANJENO JE u centralnoj, ekstra i bid zoni postavljati tezge.

    • Nis Bre

      12:46 // 17. 12. 2012.

      Isteraj ti ove tvoje učamrele inspektore malo na ulicu da rade svoj posao, a što se tiče Kalče i to nije istina. Po zakonu o trgovini komunalna inspekcija je nadležna da kontroliše prodaju robe van prodavnica i pijaca. Dokaži da nije tako!

  • p

    15:49 // 17. 12. 2012.

    ruglo grada Nisa, koje se nazalost nikad nece iskoreniti. zasto uopste postoje komunalci?

  • Zoran Rajković

    11:33 // 17. 12. 2012.

    opet gaće brusevu čarape i ostala roba krasiće glavnu ulicu u nišu umesto blještavih lampiona svetlećih ukrasa i dr.

    • Irena

      10:32 // 18. 12. 2012.

      ..."opet gaće brusevi čarape"... Videli prodavci da toga ima najvise izlozenog na TV, pa racunaju da se ta roba najvise trazi!

  • Grozno

    13:33 // 17. 12. 2012.

    Uzas. Zasto ne ukinu ovaj vasar??? Kao ciganski vasar je. Bas lepa slika o nasem gradu. Strasno. Umesto da se potrude da lepo okite barem taj centar grada, oni prave ovo. Katastrofa...

  • jasmina

    14:45 // 17. 12. 2012.

    Ispred Kalce, razne djindjuve, sminka, pa cak i jedan sa obucom postavio tezgu. Ajde stavite ako smete tezge ispred Foruma i Merkatora. Sram vas bilo ima u Kalci milion praznih lokala pa neka udju kupe kasu i prodaju sta hoce....

    • milorad babic

      15:54 // 17. 12. 2012.

      mnogo si pametna,sta hvali to traje destak dana i bas je lepo i treba

  • john john

    21:50 // 17. 12. 2012.

    UZAS !!! Bas me interesuje sta ima da kaze g. Gradonacelnik na ovo ruglo od glavne ulice.

    Najgora smo palanka a ovamo hocemo nesto...bunimo se kad hoce proslavu 2013-e da prebace u BG. I treba da prebace...

    Tende od letnjih basti niko i ne sklanja, vuku se saksije i ostaci od basti po glavnoj ulici a ispod njih vec postavili prodaju gaca i carapa...

  • bla bla

    15:33 // 17. 12. 2012.

    Sramota da je sve one koji ruze moj grad Nis! Alo bre, Nis nije selendra pa da se postavljaju pijacne tezge u glavnoj ulici!!! Treba to zabraniti. Isto tako treba izmestiti glavnu pijacu iz centra grada, sto pre!!! Pijaca i autobuska stanica ne smeju biti pored Tvrdjave, koja je pod zastitom drzave!

  • Aleksandar

    15:56 // 17. 12. 2012.

    Katastrofa, to toliko rusi izgled grada da ja nemam reci. Mi imamo 4 pijace plus OTC, pa vikendom auto pijaca, tako da stvarno nema potrebe da se u setackoj zoni postavljaju tezge. Mislim stvarno je ovo sramota.

  • Cica Maca

    16:59 // 17. 12. 2012.

    Eeee... Turci da se vrate, da procvetamo... Ovaj grad je tako prljav, tako upropasten, tako na margini ove drzave da je tuzno slaba rec... Toliko ste unistili grad, da su ove tezge neprimetne... A sto se tice ovih bednih ukrasa po gradu, ne morate ni da ih sklanjate kad prodje Nova godina, kad vec ne kupujete nove i kacite ove sto ne rade ili od pola rade do pola ne, nema potrebe da se mucite da ih svake godine postavljate... Zalosno...

  • Sramota

    18:09 // 17. 12. 2012.

    Cestitke i ukrasi...kako da ne?Prodjoh danas i vec vise neke ogrlice i mindjuse(mozda neko to racuna u ukrase za jelku!!?)Uskoro stizu gace i carape...A sta ce im kase?To neka placaju budale iz Podzemnog i Kalce. Sramota - i to u centru Nisa!

  • Posmatrac

    19:26 // 17. 12. 2012.

    Nismo odmakli od primitivnog mentaliteta ni malo. Dokle god se postavljaju ovako jadno sklepane tezge na svakom koraku gde se prodaje smece istovetno onom na buvljaku i pijaci u sred centra grada, bicemo i ostacemo blatnjava kasaba! Ruzno da ruznije ne moze biti! Kao da u Nisu vec nema dovoljno buvljaka i trznih centara pa je potrebno ruzan grad jos dodatno ruziti.... Sramota!

  • weflex

    22:00 // 17. 12. 2012.

    Dokle vise Markisicu od Nisa pravite vasariste i mahalu??? Zar nije prosle godine receno da vise nece biti prodaje u centru grada?? Isto vazi i za ulicu Djuka Dinic?? Hoce li vasi strucnjaci - komunalni inspektori to da iskontrolisu?? Da osete svez vazduh van njihovih kancelarija u radno vreme?? Zar nije vec 1000 puta receno da je to protivno gradskoj odluci o postavljanju manjih montaznih objekata i protivno Zakonu o trgovini?? Prodali ste se za saku dinara.. RUZITE MOJ GRAD!! NAPOLJE!!

  • Nilko Stevic

    09:04 // 29. 12. 2013.

    Dokle ce ovo ruglo da traje? Daleko posle Nove God. ili ce sverceri da se sklone bar do 07.01.

  • 1970

    11:46 // 17. 12. 2012.

    ajmo petarde, petarde, petarde !!! :D

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: