Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:20, 8. 8. 2012.

| Društvo

Počelo uređenje parka u Babušnici

Autor:Valentino ManićIzvor:Južne vesti
babusnica, mladi farbaju klupu

Mladi iz Babušnice sprovode akciju uređenja parkića i oslikavanja fasade Doma kulture Babušnica.

Akcija je u okviru projekta “Mi smo na mreži”, koji finasira Balkanski fond za lokalne inicijative, a učestvuju članovi Saveta mladih Udruženja "Lužnica moja kuća".

Pored zamene dasaka na klupama i košenja trave, mladi iz Babušnice su crtali grafite na zgradi Doma kulture. Akcija uređenja parkića nastavlja se i sutra, a mladi Babušnice uputili su apel svojim sugrađanima da im se pridruže u akciji na uređenju parkića i fasade Doma kulture.

Cilj ovog projekta je da podstakne mlade ljude da se aktiviraju i na kreativan način pokrenu rešavanje pitanja koja su im važna i poveća njihovo aktivno učešće u društvenim promenama.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksandar Zdravković

    12:37 // 12. 8. 2012.

    Hvala svima koji su makar jednom mahnuli metlom ili četkom i svima koji su prošli kroz park ovih dana. Možete nazivati ovo mesto kako hoćete, ali tu ali siguran sam da je danas lepše nego pre.Nije važno ko finansira šta, zaboga!!! Važno je da se inače inertna omladina u Babušnici samoorganizovala. Ponosan sam na sve!!! Samo smo želeli da damo dobar primer kako se sa malo energije i novca može promeniti okruženje.

  • Lol

    14:01 // 11. 8. 2012.

    Sta je osvetljenjem,hoce li se zameniti svetiljke?

  • Igor

    11:30 // 10. 8. 2012.

    Pa ti mister "ajde" otvori oci toj omladini pa licnim primerom pokazi kako treba urediti taj parkic, pa ako treba i finansijski pomogni malo,a ne samo da kritikujes udobno zavaljen u fotelji! Ako nisi primetio klinci su se sami organizovali i aplicirali BCIF-u za pomoc u donaciji da srede mesto gde ce se okupljati i provoditi slobodno vreme. Znaci ovo ne finansira NIP, opstina Babusnica, niti neki privatni donator nego NVO koja pomaze mlade da sprovedu neke svoje ideje,a zasta nemaju podrsku lokalne samouprave. Zato ne kritikuj vec pomogni ako mozes svi znamo kako izgledaju savremeni parkovi uradjeni od strane arhitektonskih timova i sa mnogo para kao sto je recimo uradjen Tasmajdanski park koji je finasirala vlada Azajrbedzana. E sada se bolje zapitaj zasto taj novac recimo nije dosao u Babusnicu vec je otisao u Beograd. I ti mladi ljudi bi voleli da imaju slican ili isti park kao tasmajdanski ali nemaju i zato spram svojih mogucnosti prave i popravljaju ono sto imaju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: