Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:29, 20. 2. 2023.

Početak građevinske sezone u Nišu obeležile nove pritužbe građana na neasfaltirane ulice

koste abraševića čitalac01 Neuređene i neasfaltirane ulice najveći problem Nišlija; foto: čitalac

Sa početkom građavinske sezone u kojoj je v. d. direktora Direkcije za izgradnju grada Zoran Prokić najavio podjednake radove u svim niškim opštinama, građani su iskorilistili da skrenu pažnju na neke od ulica koje su neasfaltirane i u rupama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zombero

    12:20 // 20. 2. 2023.

    Grad nikada nije izgledao ovako oronulo i zapusteno.Narod glasa za pirinac i makarone.Dokle vise?Aman vise!Sistemski smo uruseni na svim poljima.

    • Tajanstveni Alan

      19:59 // 20. 2. 2023.

      " Gradska vlast"- nemamo vremena da se bavimo vasim problemima, mandat brzo prodje, moramo da zaposlimo decu i rodjake, pustimo korenje, uslihtamo se nadredjinima, naputujemo se ,uzmemo dnevnice a i nama, nesto u dzep da kane .

  • Svetlana Radenkovic

    00:41 // 21. 2. 2023.

    Veoma me obradovao naslov ovog članka i nada da je i naša Gorička ulica usla u plan kako nam je više puta obecavano ali očigledno da nije.Apelujem i molim nadležne iz Gradske opstina Palilula, predsednika Bata Vuckovic, gradonačelica Dragana Sotirovski, direktora Direkcije za izgradnju grada Zorana Prokića da dodju do Goričke, koja je u nikad gorem stanju i vide u kakvim uslovima živimo.

  • arsa

    10:19 // 21. 2. 2023.

    U celoj Srbiji ne postoji grad u kome su zapuštene i neasfaltirane ulice kao što je to u našem Nišu.Sramota je da u današnjem vremenu imamo građane koji gaze blato čim izađu iz svojih dvorišta.Ne mogu reći kao na selu jer na selu su sve ulice asfaltirane ali zato u samom gradu je haos.Dokle.Naselje Čalije razrovano, nebrojano ulica za asfaltiranje, blato, rupe jednom rečju užas.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: