Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:01, 15. 8. 2023.

| Društvo

Počinje "Medijanino kulturno leto" - Nišlijama dva koncerta

Autor:Tamara TodorovićIzvor:Južne vesti
tropiko bend
"Tropiko bend" nastupa u Nišu, foto: Agencija Publika

Dvodnevni muzički program ovogodišnjeg "Medijaninog leta“ počeće u utorak, 15. avgusta, u 20 sati, nastupom niških Mambi, dok će u nastavku programa od 21:30 posetioce svetosavskog parka zabavljati Željko Šašić. Drugo veče rezervisano je za Tropiko bend.

Koncertom Tropiko benda, od 21:30, biće završena ova tradicionalna manifestacija, koja svake godine okuplja više hiljada građana Niša i gostiju.

Prateća manifestacija ovogodišnjeg kulturnog leta u Medijani je dečiji program, koji počinje u 18 i traje do 19 sati, a biće ispunjen radionicama slikanja i učenja starih zanata, kao što je bojenje figura, dekupaž tehnika, bojenje stakla, pustovana vuna / tkanje. Mališani će svoje radove moći da ponesu sa sobom - navode iz Opštine Medijana.

Tada će najmlađima biti deljene knjige, Zbornik radova sa 14. Medijaninog festivala Dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu, a za posetioce, posebno mame, kompanija Avon pripremila je prigodne poklone.

Dodaju da su program i koncerti, u organizaciji najveće niške opštine, obeležje parka Sveti Sava, u kojem tokom leta Nišlije provode veliki deo slobodnog vremena i deo su kulturne ponude Grada Niša.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kosta

    08:38 // 16. 8. 2023.

    Letnja seljana proglasena za kulturno leto, šund koji se u neko srecno vreme ove zemlje debelo oporezivao kao nekulturni sadrzaj.

  • slavko

    08:20 // 16. 8. 2023.

    Samo K od kulture na Medijaninom kulturnom letu!

  • Komša

    23:20 // 15. 8. 2023.

    'Te ga Šašić, u najveće zaviva, kuka, oka,... Sad je 23:20h, valjda će si ide uskoro pa da se naspimo za rabotu. Jutre je sreda, ič nam nije lako.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: