Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:07, 16. 4. 2018.

| Društvo

Počinje Sajam obrazovanja u Nišu, akcenat na preduzetništvu

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
obrazovanje
Svečano otvaranje u 11 sati; foto: Pixabay

Preko 30 državnih i privatnih fakulteta, kao i srednjih i visokih škola će ponuditi mladima programe za školovanje, na Sajmu obrazovanja i stipendija koji se održava 17. i 18. aprila u Domu Vojske u Nišu. Tema ovogodišnjeg je preduzetništvo mladih, a biće organizovane i besplatne kreativne radionice.

Sajam obrazovanja i stipendija “Moja karijera, moj izbor” biće otvoren 17. aprila u 11 sati, a organizatori najavljuju da će izlagači budućim studentima kroz neposrednu komunikaciju ponuditi programe za usavršavanje u Srbiji i inostranstvu.

Posetioci će moći da posete i kreativne radionice i prezentacije na brojne teme.

Kako savladati stres i biti efikasan u onome što radimo, tajne uspešnog javnog nastupa, kako prevazići konfliktne situacije i prepoznati manipulatore u vršnjačkom nasilju, tehnike i metode efikasnog učenja i mape uma… Zatim tu su i radionice "Uklučite se i napravite svoj projekat", "Kako da snimite i montirate video", "Kako da napravite svoj sajt u WordPressu” - navode organizatori.

Ovo je inače 11. Sajam obrazovanja koji se održava u Nišu, a ovogodišnja tema je preduzetništvo mladih. Predstaviće se učenici niških srednjih škola koji su prošle godine osvajali nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima. Oni će od organizatora dobiti i posebne nagrade - stručne seminare koje dodeljuje organizator Sajma.

Svoj rad prezentovaće i agencije koje se bave neformalnim obrazovanjem - imaju škole stranih jezika, računara i druge.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: