Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:55, 19. 2. 2023.

| Društvo

Počinje građevinska sezona u Nišu, nadležni najavili podjednako asfaltiranje ulica u svim opštinama

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
Vojvode Putnika
Za početak će biti safaltirano 10 ulica u pet niških opština; foto/ilustracija: T. R.

Prolećno vreme i prve toplije dane nadležni će iskoristi za početak nove građevinske sezone koja kreće sutra, 20. februara. Građanima svih opština obećana su jednaka ulaganja u ulice na koje se Nišlije inače najviše žale, a prva od 10 koje će dobiti asfalt biće Geteova ulica.

Neasfaltirane ulice, rupe, blato, voda, ali i prašina tokom leta, najviše zadaju muke Nišlijama koje ovaj problem najčešće prijavljuju preko platforme Prijavi problem.

Kritike građana često su dolazila i na račun toga što se u pojedinim delovima grada više asfaltira, dok se stanovnici drugih opština osećaju zanemareno od strane nadležnih.

To bi trebalo da bude rešeno novim obećanjem v. d. direktora Direkcije za izgradnju grada Zorana Prokića, koji je istakao da će u ovoj sezoni jednako ulagati u izgradnju, održavanje i rekonstrukciju ulica u svim niškim opštinama.

Želim da obavestim naše građane da krećemo u realizaciju onoga što su nam tokom prijema građana dali kao ideju i da će već u ponedeljak videti mašine na terenu - rekao je Prokić.

Za početak sezone, ne precizirajući koje sve, biće asfaltirano 10 ulica, od kojih je prva Geteova ulica u Opštini Pantelej na koju su se stanovnici takođe ranije žalili.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaga

    18:00 // 22. 2. 2023.

    Sve ce rupe biti popunjene...ovaj...zakrpljene!

  • djole

    08:31 // 21. 2. 2023.

    Objasnite im gde je Ledena stena naselje,ako neznaju a neznaju sigurno.

    • Dejan B

      12:23 // 21. 2. 2023.

      Ne znaju oni ništa.

  • Smuk II

    20:39 // 20. 2. 2023.

    Ne znam što se narod usteza i ne prijavljuje svoje želje i htenja ? Sad ako se ne izjasnite - pa kad će vam asValtiraju ulice!Pohitajte, ubrzajte, zatrpajte Gi svojim željama i prohtevima "k'o Bitolsko mogare s' drva", jer kad počnu s' "Nacionalni stadioni" , s' izmeštanje pruge", s' aqua parci, ima da izvisite k'o 13-o prase! Ma, kupujte čiŽme kod brata Sia dok su još 900 dinara, za obe noge!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: