Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:10, 21. 2. 2020.

| Društvo

Počinje izgradnja 2 kružna toka u Nišu, saobraćaj se opet preusmerava

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
radnici
Bulevar Nikole Tesle i dalje nije otvoren za saobraćaj; foto: Vanja Keser

Nisu dugo vozači koristili sve 4 trake na poluasfaltiranom Bulevaru Nikole Tesle, a saobraćaj će ponovo biti preusmeren. Ovog puta, kako kažu u Direkciji za izgradnju grada, zbog izgradnje dva kružna toka - na raskrsnici kod tehničkih fakulteta i kod Jagodin male.

U Direkciji kažu da radovi počinju u ponedeljak 24. februara, a od tada će biti izmenjen i režim saobraćaja u ovom delu Niša.

radovi Grade se kružni tokovi, stvaraju se gužve?; foto: Vanja Keser arhiva

Od ponedeljka će početi izgradnja kružnog toka na raskrsnici Bulevar Nikola Tesla - Ulica Aleksandar Medvedev, kao i kružnog toka na raskrsnici Bulevar Nikola Tesla - Pantelejska - Stevana Prvovovenčanog, te da će doći do preusmerenja saobraćaja na Bulevaru Nikola Tesla od ulaza u naselje Stevan Sinđelić do raskrsnice sa ulicom Pantelejskom (zatvaranjem kolovozne trake u smeru ka gradu). Izmena režima saobraćaja će trajati 45 dana - kažu u Direkciji.

Ovaj deo grada je u izgradnji već više od pola godine, kada je i započela rekonstrukcija prvo celokupnog Bulevara Nikole Tesle, a onda deonice od raskrsnice sa Ulicom Aleksandra Medvedeva do Jagodin male, koja još nije završena.

U toku je izgradnja kolektora na koji je povezan novi Naučno-tehnološki park, a radovi su već usporavali saobraćaj, otežavali kretanje vozačima i stvarali kolone vozila.

Rokovi za završetak kompletnog Bulevara su više puta pomerani, jedna traka nije asfaltirana, a sada će morati da sačeka i izgradnju kružnih tokova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nenad

    13:14 // 24. 2. 2020.

    Za dva meseca ovi u Kini naprave pola grada, sta li ovi rade kod nas godinama... Koliko dugo vec rade taj kolektor, a sad ne to i dva kruzna toka. Znaci jos godinu dana problema u saobracaju u tom delu grada.

  • Naissus

    11:56 // 23. 2. 2020.

    Ne lipši magare do zelene trave ...

    Bože daj da to bude gotovo do sledećeg leta

  • Sale

    09:29 // 23. 2. 2020.

    Podrska za kruzne tokove, potreban je narocito on kod Jagodin male.
    Ali krenite hitno sa nastavkom Somborskog bulevara, da prodisu Pantelej i Vinik..

    • Sloba

      18:20 // 23. 2. 2020.

      Baš tako, ako bi se uradio taj deo rasteretio bi se ne samo Jagodin mala nego Bulevar i centar i na neki način bi se zatvorila cela linija od Niške Banje, trošarine pa sve do aerodroma i tog industrijskog dela. Smanjila bi se gužva na Nikoli Tesli na delu kod autobuske stanice. I kod ovakvih radova bilo bi alternativnih pravaca

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: