Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:30, 5. 2. 2024.

| Društvo

Počinje natprosečno topla februarska nedelja, na jugu od 15 do 20 stepeni

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
toplo i sunčano
Sunčano i natprosečno toplo cele nedelje i na jugu; foto: JV

Početak najkraćeg meseca u godini biće natprosečno topao u celoj Srbiji, a od 5. do 12. februara i na jugu meteorolozi prognoziraju od 15 do 20 stepeni.

U Srbiji ovog ponedeljka počinje natprosečno toplo i iznad većeg dela pretežno sunčano vreme, a najniže temperature biće od -1 do 9, a najviše od 15 do 21 °S.

Slično se prognozira i za najveći grad na jugu danas, biće pretežno sunčano i jako toplo za ovo doba godine, uz slab do umeren zapadni vetar, uz temperature od 2 do 18 stepeni.

Izgledi vremena za 7 dana, do 12. februara - Toplo sa dnevnom temperaturom iznad i znatno iznad proseka za ovaj period godine, u većini mesta od 14 do 20 °S, lokalno i do 22 °S. Tokom dana pretežno sunčano, povremeno uz malu ili umerenu oblačnost. Krajem perioda naoblačenje sa kišom - najavljuje RHMZ.

U Pirotu će ove nedelje najtoplije biti u utorak, 6. februara kada meteorolozi predviđaju 18 stepeni, dok će do kraja nedelje biti u proseku oko 15 °S.

U Leskovcu nakon današnjih maksimalnih 19, za sutra prognoziraju čak 20 stepeni, a potom u proseku oko 17 °S do kraja sedmice.

U proseku 15 stepeni mogu da očekuju Prokupčani ove nedelje, a najtoplije biće sutra oko 18 stepeni.

Najhladnije ove nedelje biće u Vranju, ali natprosečno toplo za februar, u proseku između 15 i 16 °S.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: