Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:49, 23. 9. 2017.

| Društvo

Počinju protesti demokrata, prvi skup u Nišu

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Amfiteatar
Amfiteatar na keju postao popularan za opozicionare; foto: JV/V. M.

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac, potpredsednik Branislav Lečić i general u penziji Sreto Malinović će u subotu 23. septembra govoriti na skupu u Nišu i time će ova stranka početi proteste protiv aktuelnog režima. Sa građanima će razgovarati na amfiteatru na keju od 17:30 i ponudiće im “rešenja problema”.

Demokrate počinju sa protestima iz Niša, kako kažu, jer je u tom gradu 1996. počeo talas pobune protiv vlasti Slobodana Miloševića i SPS.

Na tribini “Dogovor za budućnost”, kako je nedavno rekao predsednik Gradskog odbora DS u Nišu Miodrag Stanković, najstarija opoziciona stranka će građanima predstaviti program koji nudi rešenja problema sa kojima se građani susreću.

Plate i penzije su smanjene, porezi i takse su povećani. Ponudićemo program kako zaposliti mlade, kako poreski osloboditi privredu i kako da sudovi konačno počnu da dele pravdu - naveo je Stanković.

Tvrdeći da je grad mnogo bolje funkcionisao kada su demokrate bile na vlasti, oni kreću u masovne proteste po Srbiji, a prva stanica biće im Niš, “vesnik promena” pre 20 godina.

Podsetimo, demokrate su nedavno najavile da kreću u proteste, jer žele da promene situaciju u zemlji kroz razgovor sa ljudima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • brejnijak

    00:12 // 25. 9. 2017.

    Politika je u Nišu odavno izgubila , vratili smo se u 1500-tu god, imam osecaj da kao da Turci i Austrougari opet vladaju

  • U.R.P.K.Y.

    23:30 // 23. 9. 2017.

    Razumem ogorcenje, poloticko neslaganje, botove koji po zadatku pisu negativne komentare..
    Ipak, ne treba smetnuti s' uma prilikom blacenja da je veceras ispred DS na keju govorio i srpski heroj general Sreto Malinovic. Barem prema njemu treba imati postovanja... Staresina koji tokom NATO bombardovanja nije komandovao sa zemlje vec iz kabine jurisnog aviona sa kojim je tukao polozaje OVK po Kosovu

    • Smuk

      20:04 // 24. 9. 2017.

      @U.R.P.K.Y. : Srbi više ne znaju ko su bili Nemanjići , Brankovići , Karadjordjije , Miloš Veliki , Dositej, Vuk St. Karadžić , Tesla, Pupin,vojvode Putnik , Mišić, Stepanović, Bojović ... a tek za S. Malinovića ! Ne kažem da smo mi krivi već .......? Haaaaa

  • Limunko

    22:32 // 23. 9. 2017.

    Dodjite. Kakvi ste, da ste...od ovih ste bolji. Oterajmo ih zajedno na istorijsko smetljiste.

    • Logika

      12:11 // 24. 9. 2017.

      Ma kako da ne. Zbog takvog razmišljanja "samo ove da skinemo" nam i dolaze sve gori i gori. Ako je nekome mesto na smetlištu istorije to su žuti.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: