Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:30, 30. 1. 2017.

Počinju protesti stanara zbog "bahatosti javnih preduzeća" u Nišu

Stanari ponovo na ulicama; ilustracija; foto: arhiva JV Stanari ponovo na ulicama; ilustracija; foto: arhiva JV

Kršenje zakona od strane Toplane i nepotpisivanje ugovora sa korisnicima, štelovanje podstanica i medijska kampanja predstavnika Toplane i Gradske vlasti zbog visoke cene grejanja, neki su od razloga što će Udruženi pokret slobodnih stanara i vlasnika privatnih zgrada danas krenuti u višednevne proteste.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • lela

    19:11 // 30. 1. 2017.

    Ko kontroliše ispravnost računa Objedinjene naplate ? Ko štiti gradjane kada se računi preplaćuju (retroaktivno niko ne isplaćuje čak i kada se ustanovi greška) i gde taj novac ide? Kome čovek da se žali?

    • Goci

      00:26 // 31. 1. 2017.

      Niko ne stiti,stra me vata ludo vreme dolazi,a drva mi pri kraj.

  • Pedja

    20:49 // 30. 1. 2017.

    U Rumi imamo slican problem samo vama svaka cast sto se ovako udruzeni izasli na ulice, em su racuni preveliki em je grejanje katastrofalno. Nego ko je na vlasti u Nisu :)

  • stedisa

    21:22 // 30. 1. 2017.

    U Leskovcu za stan od 70 m2 grejanje kosta nesto vise od 5 hljada, isto je tako i u Novom Sadu, a nas toplana dere, e pa gospodo idu izbori u aprilu pa ih nagradite za ovo bahacenje.

    • Novi Sad

      06:48 // 31. 1. 2017.

      U Novom Sadu grejanje je oko 100 dinara po kvadratu i plaća se tokom cele godine tj i kad grejanja nema ista cena se plaća. Tako da je za stan od 70 m2 grejanje 7000

  • toplotni udar

    23:59 // 30. 1. 2017.

    Otvaramo prozore, ne može da se diše koliko je pretoplo u stanovima! I to grejanje ulice plaćamo! Pa da li je to normalno?! Rasipamo energiju kao da nismo na svetskom dnu po zaradama i standardu! NapreDNO!

  • tranzicija

    00:07 // 31. 1. 2017.

    Podrzavam protest!
    Bahatost komunalnih preduzeca ogleda se i u cinjenici da je od 96-e do danas broj zaposlenih u Vodovodu porastao sa 250 na skoro 1000. Verovatno je slicna situacija i u ostalim komunalnim preduzecima. Sve se to finansira iz budzeta grada,pa tako umesto da budzetske pare odu na npr.asfaltiranje ulica,one odlaze za plate partijskih 'vojnika' na izmisljenim radnim mestima...

  • Kmet Siman

    04:14 // 31. 1. 2017.

    "Puce puska s pecine,nema agi trecine."

  • lahor

    06:01 // 31. 1. 2017.

    Bruka i sramota

  • ogorčeni

    08:22 // 31. 1. 2017.

    Čisto politikanstvo ! Neki nisu ostvarili svoje snove , pa sada bune narod i teraju na ulicu. Problem nije u Nišu nego u Beogradu, u Vladi, Vučiću da se žale na svoj nizak životni standard. Što se tiče ''štelovanja protoka'' na veliki to nije tzačno , jer svaka podstanica u Nišu ide sa protokom bar 20% nižim od projektovanog. Narode moj, nemojte da vas zamajavaju neostvareni ljudi.

    • Veseo

      09:22 // 31. 1. 2017.

      A sta ti placas prijatelju? Struju koja udje u zgradu pa delite svi ravnopravno ili koliko potrosis u svom stanu? Impulse koje potrose svi telefoni u zgradi pa delite ravnopravno ili onoliko koliko ti potrosis i potrebno ti je? Grejanje po potrosnji?Svuda u svetu je daljinsko grejanje najjeftiniji i najekonomicniji vid grejanja sem u Nisu. Razmisli pre nego sto lupnes ko mace od tavan tako ogorcen

    • snezana

      13:35 // 2. 2. 2017.

      Prijatan sendvic

  • bb

    10:00 // 31. 1. 2017.

    samo napred, samo napred.....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: