Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:40, 19. 8. 2014.

| Društvo

Počinju radovi na javnoj rasveti u Vranju

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
Javna-rasveta.JPG
Nakon radova očekuje se kvalitetnija i modernija javna rasveta

Na nekoliko lokacija u Vranju tokom avgusta i septembra popravljaće se stubovi i instalacije javne rasvete, stare svetiljke menjati savremenim, a i proširiće se mreža javne rasvete.

Radovi su deo komunalnog programa koji se odnosi na održavanje i produženje mreže javne rasvete, a paralelno sa tim obavljaće se i prikupljanje podataka o zastarelosti rasvete kao i o njenoj ispravnosti koje će biti uvrštene u prvi katastar javne rasvete.

- Mi smo jedan od prvih gradova u Srbiji koji je započeo ovaj posao. Uostalom, ne bi trebalo da građane zbunjuje što u nekim delovima grada gde radimo i u toku dana gore sijalice na javnoj rasveti - objašnjava Dragan Stojković, direktor Direkcije za izgradnju.

U narednom periodu radiće se popravka i zamena oštećenih stubova i podzemne kablovske instalacije javne rasvete u gradskim bulevarima: Pariske komune, Bulevar AVNOJ-a, Radnička i Partizanski Put. Pproduženje mreže javne rasvete obavljaće se u ulici Partizanski Put, na potezu od raskrsnice sa ulicom Oktobarske revolucije do benzinske stanice ''Europetrol'', kao i u Kosovskoj ulici, na potezu od Specijalne škole do Bunuševačkog groblja.

Na opštinskom putu Vranje-Dubnica, na potezu od novog groblja do izlaska iz naselja Novi Bunuševac, vršiće se zamena starih svetiljki savremenim i štedljivim.

Na ovom putu će se raditi i produženje mreže javne rasvete i to na potezu od naselja Novi Bunuševac do skretanja za industrijsku zonu Bunuševac.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: