Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:08, 24. 10. 2016.

| Društvo

Podignuta rampa, a voz prolazi

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
voz-N95
Rampa podignuta, voz ode; foto: Čitaoci

Prolaznike i vozače na pružnom prelazu u Tešici, u okolini Aleksinca, ponovo je dočekala neispravna rampa. Ona je bila podignuta dok je voz prolazio, a ni semafor ih nije upozorio na dolazak voza.

Fotografija koju smo dobili od čitateljke Južnih vesti pokazuje da semafor nije bio u funkciji kako bi upozorio vozače na moguću opasnost. Oni su na vreme primetili dolazak voza tako da su  na vreme stali i zaustavili svoje automobile.

voz2-N95 foto: ČitaociU pres službi "Železnica Srbije" kažu da uzrok mogu biti kvar ili krađa delova. Međutim, tačnu informaciju zbog čega rampa ne radi daće, kako kažu, nakon konsultacije sa sektorom infrastrukture.

Podsetimo, ovo nije prvi put da rampa u Tešici zbog kvara ostaje podignuta dok voz prolazi. Do sada je najveći problem bio to što kamioni sa hranom i sanitetska vozila ne mogu da stignu do Doma za smeštaj odraslih u Kulini.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milivoj

    23:35 // 24. 10. 2016.

    Interesuje me šta radi republički saobraćajni inspektor i da li ga uopšte ima? Takože pažnja treba da se obrati na niš-ekspresovu stanicu. Peronske karte za druge prevoznike koštaju 300 dinara a na nišeksperesov autobus džabe. Pa zar to nije monopolsko ponašanje?

  • sale

    16:49 // 24. 10. 2016.

    Da li neko od vas ovde zna sta znaci crveni sestougaoni znak sa onim nekim cudnim slovima na njemu, koji se nalazi na vecini raskrsnica i ispred svakog pruznog prelaza?

    Dalje, da li neko zna sta znace one izukrstane zuto crvene tarabe koje se nalaze na svakom mestu gde se ukrstaju pruga i put?

  • Vjuer

    16:34 // 24. 10. 2016.

    Tehnika može da zakaže. Kad je poznat problem sa rampama, vozovodja dobija nalog da zaustavlja ispree svakog prelaza i da svirne pre nego što krene dalje. Ali OBRATITE PAŽNJU NA ZNAK STOP!!! Ovo znači da svako vozilo treba zaustaviti pre prelaza, uveriti se u situaciju i onda voziti dalje. Kad bi se tako radilo, ne bi bilo udesa na prelazima,

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: