Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:27, 12. 1. 2020.

Podneta krivična prijava zbog objavljivanja iskaza "Malčanskog berberina" u tabloidima

viši i osnovni sud Sumnjaju da je neko tabloidima otkrio deo ili ceo iskaz Jovanovića; foto: JV-P. Blagojević

Zato što su tabloidi objavili iskaz koji je osuđuvani silovatelj Ninoslav Jovanović dao Višem javnom tužilaštvu u Nišu i detalje o teškom krivičnom delu nad devojčicom Monikom Karimanović, Beogradski centar za ljudska prava je, navode u saopštenju, podneo krivičnu prijavu Republičkom javnom tužilaštvu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Džimi Karter

    17:13 // 12. 1. 2020.

    Srpski telegraf, Informer, Alo ...VI TO NAZIVATE NOVINAMA?Nekada se "toalet papir" proizvodio u jednoj firmi u ovoj lepoj zemlji a onda su došli "oni" kao glavni proizvođači!Javna je tajna da su oni sve te naslove objavljivali po nečijem NAREĐENJU DA SE ZAMAGLE GLAVNE PROBLEME U DRŽAVI.Na svu sreću ima nas još koji znamo da koristimo sopstveni mozak... MI IMAMO JOŠ MALU DOZU STRPLJENJA A ONDA...

  • Natali

    18:31 // 12. 1. 2020.

    Ko je dostavio tim tračarama izjavu? Taj treba na stub srama da ide! Ime i prezime te bezdušne osobe molim.Trulež od ljudi!

  • Шишач снс-ОВАЦА

    16:55 // 12. 1. 2020.

    Ове кривичне пријаве су само КАМУФЛАЖА за праве иницијаторе, инспираторе и власнике ових ђубре-"медија"! Само да протекне мало времена док ОВЦЕ све не забораве!

  • nn

    18:02 // 12. 1. 2020.

    PROTIV NEPOZNATE OSOBE, dakle niti se zna ko je, niti je protiv tabloida. Ako je nekom zabranjeno da te informacije daje tabloidima, zašto tabloidima nije zabranjeno da te informacije javno objavljuju!?!?

  • Mara

    21:23 // 12. 1. 2020.

    I treba preterali su sa iskazima i nekim naslovima da uznemirava ju prvo porodicu deteta pa posle nas sve

  • da smo mi normalni

    10:17 // 13. 1. 2020.

    Da je drzava normalna,urednici i vlasnici bi bili vec u zatvoru,a novine ugasene.Ali,oni su glasnogovornici rezima.

  • Saša Alex

    22:09 // 12. 1. 2020.

    Sve se to prenosi bez ikakve odgovornosti računajući i neke niške sajtove. Da li je normalno da ko stigne objavi šta je rekao silovatelj o žrtvi koja je maloletno dete i objavljuje naslovne strane i slike bez ikakve cenzure kao sajt neke Niške inicijative.!? Bitno da se nekontrolisano prenosi iz tabloida i da se skupljaju jeftini politički poeni.

  • ***

    06:21 // 13. 1. 2020.

    Ne mora da znaci da im je izjava dostavljena,jer su Informer i njemu slicni sposobni da sve izmisle,ali i meni se desilo da prijavim obijanje kuce i kazem na koga sumnjam,a da milicajac osumnjicenom to kaze.

    • ???

      12:28 // 13. 1. 2020.

      Минуси,шта овде није истина?

  • DOUŠNICI

    07:50 // 13. 1. 2020.

    Iz ličnog iskustva znam da tabloidni novinari imaju svoje doušnike u policiji, tužilaštvima i sudovima,ali često i među advokatima koje ovim povodom niko ne pominje, a oni često poseduju zapisnike o prvim iskazima optuženih.Istovremeno tabloidni "ekskluzivci" zauzvrat stiču status omiljenih tako što policiji dojavljuju informacije o podobnim i nepodobnim kolegama i aferama o kojima će se pisati.

  • BATA

    09:57 // 13. 1. 2020.

    Da joj ova afera sluzi za prikrivanje afera Krusik,Jovanjica,Diploma i td, vidi se po tome sto ona-Javni tuzlac Srbije- nije podnela sama krivicnu prijavu ,tj,zapocela istragu protiv ovih medija za otkrivanje detalja sa saslusanja.Ovoga puta predsednik progovorio preko tih medija pa ona ne sme da se oglasi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: