Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:25, 19. 2. 2014.

| Društvo

Pogoršano stanje male Anastasije

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
Untitled-1.jpg
Mala Anastasija nalazi se na lečenju u Češkoj

Devetogodišnjoj Anastasiji Trajković iz Vranja koja boluje od teškog oblika tumora i koja se trenutno nalazi na lečenju u Češkoj zdravstveno stanje se znatno pogoršalo.

Njen otac Dragan Trajković kaže za Južne vesti da je dete sa klinike za protonske zračenje prebačeno  na pedijatriju, ali da su šanse za njen oporavak male.

- Tumor je u međuvremenu metastazirao na pluća. Zamolio sam gradonačeelnika Vranja da mi pomogne da otputujem za Češku kako bi uspeo da vidim svoje dete. Čini mi se da je prekasno bilo za njeno lečenje - kaže Trajković.

Dan ranije, Maja Mitrović, ambasador Srbije u Českoj, posetila je Anastasiju u proton centru gde je izrazila nadu za njeno ozdravljenje i razgovarala sa doktorima i direktorom češkog centra.

Inače, cela Srbija je bila uz porodicu Trajković kada su u javnosti izneli podatak da je prvostepena komisija u Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje odbila da finansira lečenje, pa je slučaj, pod velikim pritiskom javnosti, razmatran na drugostepenoj komisiji koja je odobrila lečenje.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • drda

    08:25 // 21. 2. 2014.

    Tužno!!! Tužno do bola!!! Gde ste sad političari što mislite samo na svoj džep, crkvo prestani da gradiš u svakom parku i pomozi, dajte lekari humanisti što putujete po kongresima i kupujete krpice!!?

  • Mrzim politiku

    19:03 // 20. 2. 2014.

    Nazalost od silnih izbora i kampanja, para za zdravstvo je sve manje! Pogledajte bolnice kako nam izgledaju! Ne daj Boze nikom da ode na lecenje. Uzas!

  • dz_abe

    17:49 // 20. 2. 2014.

    bitna nam je politika i da krademo pare,a deca? i treba da nestane ovaj narod kada ne vodi brigu o svojoj deci. molim Vas da se molimo za spas ovog malog deteta - neka nam je svima u mislima.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: