Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:08, 11. 10. 2018.

Pojedine ambulante i klinike KC Niš uskoro u istoj zgradi

Preseljenje-KC-ambulante1;-foto:-JV Zdravstveni i sanitarni inspektori obišli radove i daće svoje sugestije; foto: JV

Višespratnica izgrađena još pre 80 godina, u kojoj je nekada bila zgrada hirurgije, na samom ulazu u stari deo Kliničkog centra u Nišu, sređuje se kako bi do kraja oktobra, kako kaže direktor KC Zoran Radovanović, tamo preselili internističke ambulante i dnevne bolnice, kao i Očnu i ORL kliniku. Radove je obišla zdravstvena i sanitarna inspekcija, a inspektori su zasad zadovoljni, mada kažu da će dati i neke sugestije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pitanje za inspekciju

    20:47 // 11. 10. 2018.

    Dakle, kako zamisljaju da organizuju ambulante (i hirurske i internisticke) u ovoj zgradi? Kako ce na hiljade pacijenata dnevno da prolazi kroz jedna vrata sirine 2 metara? Kako bre genijalci? Plus bolesnici na kolicima ili nosilima? Plus ubacili ocnu i ORL Kliniku? Setite se kako su neki uz trubace slavili odlazak iz ove zgrade... sa kojom muzikom ce se useliti ocna i ORL klinika?

  • Toni

    21:02 // 11. 10. 2018.

    Praviš 20 godina Novi KC Niš i zaboraviš da u njemu ili uz njega napraviš polikliniku tj.ambulante.Rekoše ala Dubai.I onda improvizuješ na kilometar daleko gde će u istu zgradu ući sa gipsem,sa kateterom,sa stokom,te očni,te ušni,te ultrazvuk,te skener, te deca na magnet i skener..I sve na jedan ulaz...ajde dva.Biće haos potpisujem

  • Sale

    21:12 // 11. 10. 2018.

    Ovaj Radovanović se igra igrice Theme Hospital...Neozbiljno...donacije za decu ,sad zatvorenici i anoniman donator...Ima li država Srbija neki plan i novac za KC Niš pošto je u suficitu ili se direktor igra i zeza

  • djuram

    07:04 // 12. 10. 2018.

    To sa inspekcijama je farsa.Nije njima do pacijenata vec do milionske provizije.A donatori...to je tek kriminal.

  • Rastrkani

    10:01 // 12. 10. 2018.

    Na jednom mestu i ambulante sa lekarima opste prakse i specijalisticke, da se skrati visemesecno cekanje na odlazak kod specijaliste. Zatvori su bolje organizovani i pruzaju bolju zdravstvenu negu od nekih ambulanti.

  • Gradjevinac

    12:23 // 12. 10. 2018.

    Da su pametnije razmisljali i da im je stalo do naroda kontrolisala bi ih inspekcija na jednom mestu,a ne prilaz i garaza ovde,helidrom onde i odose milijarde vise a lecenje povrsno.

  • Kosta

    16:22 // 12. 10. 2018.

    Na jedna vrata i ambulantni raznorodni hirurški pacijenti (gips, stome, kateteri...), internistički na I sprat liftom (kardio,gastro...), pa onda sa dva lifta na gore očni i ORL ( takoreći "slična" patologija i infekcije) pa skroz gore dnevne bolnice Interno...Pa još i ultrazvuk i skener i magnet gde i deca dolaze u prastaroj našminkanoj zgradi...Svaka čast majstoru koji je to smislio..Haos

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: