Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:52, 20. 4. 2020.

| Društvo

Pojedini pacijenti KC Niš tvrde da su ostali bez doručka

Autor:M. J. i A. S.Izvor:Južne vesti
kc nis
U KC Niš odbacuju mogućnost ovakvog propusta; foto: JV/J. C. M.

Više pacijenata u novoj zgradi Kliničkog centra Niš danas je umesto doručka dobilo objašnjenje da je hrane nestalo i nema za sve, tvrde oni koji se javljaju redakciji Južnih vesti. Zvaničan odgovor iz Kliničkog centra se očekuje, u međuvremenu, nezvanično kažu da hranu trebuju unapred, pa pre provere tvrde da ovakav propust nije mogao da se desi.

Pacijent koji je iz Gerontološkog centra prebačen u niški Klinički kaže da upravo oni, koji su smešteni na 3. spratu nove zgrade, nisu jeli ništa više od 20 sati - sve dok im danas nije poslužen ručak.

Kao dijabetičar, on kaže da je priroda njegove bolesti da mora često da jede, a tvrdi i da mnogi drugi imaju ovu bolest, pa su gladovanje teško podneli.

Dali su nam objašnjenje, nestalo je doručka, pa smo mi na 3. spratu ostali bez doručka. Nismo jeli tačno 20 sati i 30 minuta. Doneli su nam tek ručak, brašno i voda zamućeni. Došli smo prošlog ponedeljka, od utorka neprekidno smo jeli sendviče. Moj cimer danima ništa ne jede, jer mnogi ne mogu da jedu sendviče - kaže ovaj pacijent.

Južne vesti nisu uspele da dobiju zvanični komentar ove situacije iz KC Niš, ali nezvanično saznajemo da se u odnosu na broj pacijenta svakog dana trebuje i hrana za naredni, pa odbacuju mogućnost ovakvog propusta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan

    12:03 // 21. 4. 2020.

    Bio sam 12 dana pacijent u stari KC Niš, sem prva dva dana, svi ostali su bili tri puta sendvič sa jogurtom i da jednom smo i ostali bez večere. U unoj gužvi gde stalno pristižu novi pacijenti, a medicinskog osoblja nedovoljno, ne zameram ništa, ipak su mi pomogli da se oporavim i svaka čast. Što se tiče hrane to je pitanje za partijske vojnike tj. direktora KC Niš i njegove pomoćnike.

  • neko

    10:50 // 21. 4. 2020.

    Danas nema mleka,danas nema hleba...mozda tako treba.

  • Naissus

    09:31 // 21. 4. 2020.

    Vazno je da krizni stab dobija sva tri obroka. Bolesnici nisu bitni, ionako pola tih "nacetih" nece da se izvuku, sto da trose hranu uzaludno .... Sve su to SNS strucnjaci

    • Vazno je i....

      22:49 // 21. 4. 2020.

      Vazno je i da se danas na rts pojavio pomocnik, vecnici da kazu nesto pa ce za njih da bude i više od tri obroka jer posle mesec dana sada ih prvi put vidimo pa Valja SE

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: