Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:28, 4. 5. 2020.

| Društvo

Pokrenut železnički saobraćaj, na niškoj stanici malo putnika

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
voz
Putnički vozovi ponovo na šinama; foto: arhiva JV

Nakon više od 40 dana startovao je ponovo železnički saobraćaj, a jutros su iz Niša krenuli putnički vozovi ka Leskovcu, Preševu, Merdaru i Dimitrovgradu, dok će linija za Beograd biti uspostavljena od sutra. U niškoj železničkoj stanici kažu da je broj putnika daleko manji nego inače, ali da se ljudi dosta interesuju kada su polasci, te da očekuju povećanje narednih dana.

Sa niške železničke stanice vozovi su svojim rutama kretali jutros, a kako kažu iz ove stanice, bilo je svega oko 20 putnika u periodu oko 7 sati.

Nema nešto mnogo putnika, ali puno njih zove i interesuje se za vremena polazaka i dolazaka. Sada su svi dolasci u Niš takvi da vozovi moraju da stignu pre nego da krene policijski čas. Tek je prvi dan, ne čudi mali broj putnika, ali verujemo da će ih biti više narednih dana - kažu u stanici Niš.

Iz Beograda je krenuo voz za Niš jutros u 7:34, dok će iz Niša za Beograd linija biti uspostavljena od utorka, 5. maja, u 7:30.

Vozovi na relaciji Niš- Leskovac, polaziće iz Niša u 06:40 i u 09:50, a iz Leskovca za Niš u 08:15 i u 11:15 sati. Ka Preševu će iz Niša voz kretati u 07:05, a iz Preševa za Niš u 11:35.

Na liniji Niš - Merdare voz će polaziti iz Niša u 07:15, a iz Merdara u 11:35, dok će ka Dimitrogradu polazak iz Niša biti u 7 sati, a iz Dimitrograda za Niš biti u 11:25.

Iz "Srbija voza“ saopštavaju da su putnici dužni da prilikom putovanja obavezno koriste zaštitna sredstva maske i rukavice, drže bezbednu distancu i prate uputstva konduktera i obeležja u i na vozu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ouzo

    17:50 // 4. 5. 2020.

    Pa,ko je lud da se do Leskovac klacka satima ! Pre ce peske stigne !
    Od brze pruge,ostade laz !

  • Kirito

    14:02 // 4. 5. 2020.

    Evo me Nis ekspres autobusu, ne pustaju bez rukavica i maski. Propisno odstojanje, po 1 na sedistima. Temperaturu naravno da ne mere ili ja nisam video termo radar, a preko razglasa napominju da ce i to da rade. Srećno svima koji moraju da se vrati na posao. Pričaćemo ko preživi.

  • Naissus

    12:45 // 4. 5. 2020.

    Jos je rano za ovakve poteze. Jos je rano za pustanje javnog saobracaja

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: