Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:59, 18. 3. 2010.

| Društvo

Policajci pokušali da siluju devojku

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti, Beta
ilustracija; foto: vtv.hr

U leskovačkoj policiji proveravaju se navodi Brankice Ivković (24) da su je dvojica inspektora oteli i pokušali da je siluju, potvrđeno je u policijskoj upravi.

- Radi se na tom slučaju, ali stvari ne stoje baš tako kako ona - prenosi agencija Beta reči neimenovanog izvora iz policije.

Policijski inspektor iz Vlasotinca odbacili su sve optužbe.

Brankica Ivković je insistirala da joj se navedu puno ime i prezime, rekla da su je pre nekoliko dana dvojica pijanih policajaca ugurala u njihov automobil i odvezla van grada, gde su pokušali da je siluju, a da je svemu prisustvovao njen bivši suprug S.N.

- Inspektori su me na izlazu iz kafića pozvali da uđem u njihov automobil. Ušla sam, misleći da će, kao i ranije, tražiti informacije o mom bivšem suprugu za koga sumnjaju da se drogira. Pozvali su telefonom i njega i on je brzo stigao i ušao u automobil u kome je sve smrdelo na alkohol - rekla je agenciji Beta vidno uzmerena Brankica Ivković, koju su na razgovor dopratili roditelji.

Lokalni mediji prenose da su bivše supružnike inspektori odveli u naselje Manastirište, uz obrazloženje da sa njima žele da razgovaraju na mirnom mestu.

- Mrak je već pao. Jedan je izvukao S.M. i odveo ga u mrak, a drugi mene. Najpre mi je opalio nekoliko šamara, a potom me na silu ljubio i stiskao. Zatim je zahtevao da se skinem, pretiće mi pištoljem. Vrištala sam, ali pomoći nije bilo. U daljini sam čula tupe udarce i stenjanje. Pretpostavila sam da onaj drugi tuče mog bivšeg muž - rekla je za Brankica Ivković.

Maltretiranje je, prema njenoj proceni, trajalo oko jedan sat ali navodi da je policajac nije silovao.

Inspektori su iz potom ponovo ugurali u automobil i izbacili ih u centru Vlasotinca, zapretivši im da ćute o incidentu. Ali su Brankica i njen otac iste večeri slučaj prijavili policiji. Tamo im je, kako kažu, savetovano da ne "dižu prašinu" jer na sudu neće ništa dokazati bez svedoka.

S.N. je za agenciju Beta potvrdio navode bivše supruge i kazao da je spreman da to učini i u policiji i pred sudom.

- Spreman sam da idem i na poligraf, ali neka idu i inspektori - kazao je S.N.

Slučaj Brankice Ivković preuzeo je advokat Odbora za ljdudska prava u Leskovcu, Dragutin Vidosavljević, koji kaže kazao da veruje klijentkinji i da će podneti krivične prijave protiv policajaca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Savic D.

    17:11 // 7. 11. 2010.

    i sta je dalje bilo?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: