Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:48, 8. 7. 2014.

| Društvo

Policija u Crvenom Krstu ipak ne izdaje lične isprave

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
opstina-crveni-krst-zgrada.jpg
Uskoro i u zgradi Opštien Crveni Krst izdavanje ličnih dokumenata

Iako je načelnik niške Policijske uprave Srđan Grekulović rekao da građani lične karte i pasoše mogu dobiti i u zgradi Opštine Crveni Krst, to ipak nije moguće. U Policiji najavljuju skoro otvaranje i ove lokacije.

Građani koji su prethodnih dana pokušali da tamo podnesu zahteve za lične karte i pasoše, to nisu uspeli, a od policajaca dobili su obrazloženje da "oni ne izrađuju lične isprave".

Međutim, na nedavnom otvaranju nove ispostave policije u Brzom Brodu, kao jednu od lokacija za izdavanje isprava, načelnik Srđan Grekulović naveo je i Crveni Krst.

Ipak, kako kažu u niškoj policiji, ova lokacija još nije zvanično puštena u rad, ali tvrde da će se to desiti uskoro.

- Otvaranje novog punkta je u pripremi. Izdat je nalog da se krene u realizaciju i biće vrlo brzo otvoren - kažu u niškoj Policijskoj upravi.

Podsetimo, od 1. jula zahteve za izdavanje ličnih karata i pasoša moguće je predavati u Brzom Brodu. Osim na ovoj lokaciji, nove lične isprave moguće je dobiti i u Durlanu i Niškoj Banji, kao i u centrali Policijske uprave u centru Niša.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Alarmantno

    11:35 // 16. 12. 2018.

    Ugasite ovu stanicu,nema nikakve koristi gradjani od nje,navise kradja na opstini,najvise droge,strasno,užas,da nema patrole danju za noć i da nepišem,nema školskih policajaca,ma katasrofa....ko živi na ovoj opstini dobro zna o cemu pisem.....

  • Pera Perić

    10:31 // 20. 11. 2018.

    Ma najbolje ugasite ovu stanicu,ionako nikakve pomoći nema,lopovi ojadiše opštinu,nema nigde policije,patrole,inspektora,nikog,tuga.....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: