Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:13, 29. 12. 2020.

Polomljena jedna od uličnih biblioteka u Vranju

Ulične biblioteke - Vranje Polomljena biblioteka u centru grada, a nestale i knjige; foto: Udruženje građana "BEV"

Nepuna tri meseca od kako su članovi Udruženja “Borino i evropsko Vranje” postavili četiri ulične biblioteke na različitim lokacijama u gradu, jedna je polomljena i odnete su sve knjige, a iz ovog Udruženja apeluju na Vranjance da ćutanjem ne odobravaju takvo ponašanje i da prijave policiji kad god vide da neko uništava državnu ili privatnu imovinu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Мрак и незнање

    17:52 // 29. 12. 2020.

    Ипак,сметају те књиге.Граду који здушно гласа зе једну те исту екипу "светала на крају тунела"која није у стању да годинама закрпи улице и направи кишну канализацију никакве библиотеке нису потребне...

    • Dejan

      08:47 // 30. 12. 2020.

      Ne mogu svi problemi da se reše u isto vreme. Ideja sa bibliotekom je svetska. Zaživeće, treba vremena, a i ulice će se zakrpiti, jedno ne isključuje drugo!

    • Victor Belicoff

      14:49 // 30. 12. 2020.

      Sigurno jer im nisu bile ponuđene i knjige na Mađarskom.
      A moguće je i to što nije bilo knjiga na Albanskom pa su Vranjske starletice izvele ovaj napad jer Bože moj kako da se njihovi sponzori kulturno uzdižu sada. Mada trebalo bi i uvesti knjige na Nemačkom takođe jer eto najveći razlog pucanja veza i brakova je masovni egzodus Vranjanki za CH,DE,AU pa taman da nauče još po nešto osim cenovnika

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: