Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:39, 17. 11. 2018.

| Društvo

Polomljena ograda koja sprečava pretrčavanje kolovoza na Bulevaru

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Polomljena ograda
Slobodan prolaz za one koji bi da pređu van pešačkog i ugroze svoju bezbednost; Foto: Prijavi problem/čitalac

Visoka ograda koja je postavljena na ostrvu između dva kolovoza kod pijace na Bulevaru Nemanjića je polomljena, te je pešacima olakšan put da van pešačkog prelaze ulicu. Na problem koji bi mogao da ugrozi bezbednost građana, ukazano je preko aplikacije "Prijavi problem".

Iz Opštine Medijana, na čijoj se terioriji nalazi polomljena ograda, navode da su o ovom problemu obavestili Javno preduzeće Parking servis, u čijoj je nadležnosti popravka.

U ovom preduzeću nam je rečeno da nije moguće popraviti ogradu na licu mesta, već je neophodno izraditi nova platna za ogradu, a koja će biti postavljena tokom iduće nedelje - naveli su iz Medijane.

Upravo da bi ukazali na to da građani preskaču ovakve ograde na Bulevaru Nemanjića, što je izuzetno nebezbedno, niški gerilci organizovali su krajem oktobra "Bulevarsku olimpijadu".

Inače, iz Medijane su stigli i odgovori na pitanja kada bi moglo da se sanira stepenište koje vodi sa Bulevara ka bedemu Gabrovačke reke i postavi nova rešetka na kanalu za odvod kod zgrade Lepe Brene. Iz centralne niške opštine su kazali da su o ovim problemima obavestili Direkciju za izgradnju Niša. stepenište Penjanje i silaženje otežano; Foto: Prijavi problem/čitalac

Za stepenište i rešetku, Komunalna inspekcija GO Medijana mejl je prosledila Direkciji za izgradnju Grada Niša na dalje rešavanje - naveli su iz Opštine.

Polomljene sprave za vežbanje duž Nišave, na koje su takođe ukazivali građani putem aplikacije Južnih vesti, kako su kazali iz Medijane, planirano je da se poprave sledeće godine.

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • srba

    13:48 // 19. 11. 2018.

    Najveci problem prestavljaju reklame postavljene na sredini, one pokrivaju pogled ka levoj traci sa koje pesak moze da naidje, to je prvo sto treba ukloniti !!!
    Druga stvar je parkiranje vozila ispred pijace !!! neko izgleda ima privilegije da tu parkira !!!

  • Nishlija

    09:10 // 19. 11. 2018.

    To je jednostavno, zaduzite komunalce da naplacuju kazne a ne da sede po kaficima

  • BATA

    14:40 // 18. 11. 2018.

    Petronije ima pravo sto se tice ukljucivanja kolima na bulevar.Ne znam ko je doneo odluku da se M Gorki ne produzi do bulevara,izmedju mosta i kruznok toka.Taj smisao za planiranje je oduvek bio los.Ko donosi nakaradne odluke?Povecajte parkiralista na zapustenim zelenim povrsinama.Parkiranje na sportskom terenu,takodje u M.Gorkog.To su teme za gradsko vece a ne podrzavanje i velicanje nekih ljudi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: