Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:26, 4. 7. 2019.

| Društvo

Polomljene klupe i kante u parku u Leskovcu

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
klupe park leskovac
Odvaljeni nasloni na klupama, foto: B. Antić

Bez naslona, sa polomljenim i iščupanim daskama i ekserima koji vire su klupe u leskovačkom parku Devet Jugovića. Oni koji dovode decu ovde kažu da je do pre nekoliko dana sve bilo sređeno, a da su sada, osim klupa, polomljene i kante i ljuljaške. Nadležni kažu da će sve biti popravljeno, ali apeluju na građane da ne lome mobilijare.

Iako je skoro mobilijar u ovom parku ofarban i sređen, roditelji koji sa decom često dolaze ovde, kažu da je sada stanje drugačije. Ne razumeju zbog čega bilo ko lomi klupe i ljuljaške, jer su postavljene kako bi ih koristili svi Leskovčani. ljuljaske leskovac Iščupane ljuljaške, foto: B. Antić

Pre par dana je bilo sređeno. Juče sam izvela dete, pola klupica je slomljeno, iščupane su daske na ljuljaškama, čak su i betonske kante odvaljene. Zaista ne znam zašto bi neko uništavao stvari koje pripadaju svima nama - kaže jedna Leskovčanka.

Nadležni kažu da će polomljene klupe i ljuljaške biti popravljene, ali da građani treba da vode račune i ne lome, nego čuvaju opremu koja je i postavljena zbog njih. držač za kante leskovac Kante odvaljene sa držača, foto: B. Antić

Službe održavanja će to popraviti, nije sporno, ali apelujemo na ljude da ne lome klupe, ljuljaške i drugu opremu. Mobilijar se inače u celom gradu redovono održava i tamo gde se prijavi problem, brzo se reši - kažu nadležni.

Inače, samo u toku ove godine je za nabavku kanti i klupa iz gradskog budžeta izdvojeno 1,12 miliona dinara, a postavljeno je 12 novih klupa, 5 držača za bicikle i 32 kante.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: