Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:53, 17. 4. 2010.

Polomljeni portali u podzemnom prolazu

Dragan Đorđević pored polomljenog stakla

U poslednjih nekoliko dana polomljena stakla na portalima ulaza u stari podzemni prolaz.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nikson

    19:45 // 18. 4. 2010.

    Siromasan i propao grad sa desetinama hiljada nezaposlenih, nekulturnih i agresivnih ljudi., koji u sustini i nisu krivi za to.Prljavstina, deponije, nasilnistvo, rusilastvo na svakom koraku. Nista sto se napravi, sem da nije od armiranog betona, ne moze da opstane vise od par dana. Nema sporta, kulture, izletista i sl. Sreca sto imamo aerodrom , pa ko hoce moze da kupi kartu u jednom smeru.

  • Ljiljana Rajković

    12:24 // 18. 4. 2010.

    Neverovatno je da se sve ovo dešava u najstrožem centru grada. Medjutim nije kradja osnovni motiv huligana, već samo i jedino namera da prave štetu, nanose zlo, i to potpuno bespotrebno. Tako se dogadja u poslednjih nedelju dana, da ulaz zgrade Gorča, odmah pored podzemnog prolaza, ulaz iz Gen. M. Lešjanina, svakog jutra osvane sa jednim portalom manje, najpre portal sporednog ulaza iz dvorišta, nakon toga po jedno armirano staklo ulaznih vrata sa interfonom, i na kraju odvaljena brava istih ovih vrata. Stanar sam ove zgrade i ne mogu da shvatim ne samo zašto to neko radi, već ni kako ni zašto niko ne reaguje na ovakve nemile dogadjaje. Obraćali smo se i policiji, koja odmahuje glavom i kaže: pa šta mi možemo... ! Treba li svi sa puškama da dežuramo pored svojih vrata u slobodnoj zemlji u 21. veku!!!!!!!!!!!!! Povodom ovog pitanja, nameravam i da se obratim medijima. Sve se ovo dogadja u NAJSTROŽEM CENTRU GRADA i niko ne mari za to. Prosto neverovatno!!!!!!!!

  • Petrović

    19:10 // 19. 4. 2010.

    A kako te hiljade siromašno-nezaposlenih mogu danonoćno da zaposedaju bašte kafića, uz najskuplje cigarete, pića i ... i da parkiraju svoje autiće na samom semaforu, da zauzmu celu traku Bulevara, i nikom ništa?
    Kako to samo mi vidimo, odnosno, neki od nas...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: