Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:00, 29. 5. 2023.

| Društvo

Polomljeni postamenti, dečja igrališta i koševi u Vlasotincu

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
VL u srcu
Ružne slike iz Vlasotinca; foto: Opština Vlasotince

Slomljene table na koševima, oštećeni postamenti i česma, kao i ograda na igralištu ružne su slike sa keja u Vlasotincu, gde nepoznati počinioci već nedeljama unazad uništavaju imovinu. Iz Opštine apeluju na sve građane da povedu računa o javnoj svojini, ali i najavljuju dalje uređenje, kako navode, najlepšeg dela Vlasotinca.

Dečja igrališta kraj Vlasine često su na meti vandala, a novina u toj lomljavi mobilijara i ograda sada su i table na koševima. koš 1 Polomljene table na koševima; foto: Opština Vlasotince

Tablu smo zamenili, ogradu na dečjim igralištima popravili, a uskoro ćemo i daske za mini-pič teren da zamenimo novim. Trudimo se da održavamo, da sve bude ispravno, ali svi to treba da čuvamo. Otvoreni smo za saradnju i sugestije, ali nije nam na korist uništavanje imovine – rekao je direktor SRC Vlasina Saša Đokić.

Radnici JKP Vodovod zamenili su polomljenu slavinu na javnoj česmi, dok je popravljen i postamnet ”Vlasotince u srcu”. ograda 1 Igrališta često na meti vandala; foto: Opština Vlasotince

Nadamo se da ćemo uspeti da popravimo natpis koji je postao i zaštitni znak Vlasotinca , ali molimo sugrađane da ga ne uništavaju – apeluju iz Turističke organizacije.

Podsećaju i da je kej, posebno deo oko kupališta, dobio prošle godine uređene staze, popločan plato, nove kante i klupe, letnjikovce i suncobrane, a iz Opštinske uprave najavljuju i dalje uređenje tog prostora.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Steva n

    15:33 // 30. 5. 2023.

    Za one koji lome imamo kamenolome.

  • Ej alo

    07:53 // 30. 5. 2023.

    Radi li nešto policija u Vlasotincu ili samo pije kafu postavite kamere pa da plati sve taj što pokuša!

    • Su

      11:37 // 30. 5. 2023.

      Iz licnog iskustva dugogodisnjeg,ne daj Boze nikom da oni nesto urade,rade it'd.Kad imaju intervenciju padaju u nesvest prevrcu ocima,sa siledzijama I nasilnicima Malo procaskaju UZ kafu,pa ih puste kuci.Dok se ja vratim kuci nasilnik je vec pred vratima.Kada opet pozovem kazu da ih ne smaram. Cao.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: