Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:01, 6. 10. 2021.

Polomljen mobilijar na igralištu pored niškog vrtića "Slavuj"

igraliste foto: čitalac

Pokidani mobilijari na dečijem igralištu pored vrtića "Slavuj" u Nišu brinu građane, pa navode da je potrebna hitna sanacija. Kada će Javno-komunalno preduzeće "Mediana" popraviti mobilijare za decu je pitanje koje su novinari poslali tom preduzeću i očekuju odgovor.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Čudesni dribling

    10:02 // 6. 10. 2021.

    To su neki obesni maloletnici koji su deca sličnih im roditelja. Za svinje li su dinje? Ima i suprotnih primera. U Subotici, gde često boravim, ovoga skoro i da nema (nikad čuo, kamoli video). Znači, tradicija i koreni kulture i lepog ponašanja su mnogo važni.

  • Milan

    10:34 // 6. 10. 2021.

    Zasto postavljate pitanje i svaljujete krivicu na pogresne institucije? Pitajte policiju, sudstvo i socijalne sluzbe zasto ne pronadju i kazne idiote koji su to unistili?

  • haha

    10:41 // 6. 10. 2021.

    "Da li su upoznati sa problemom, kao i kada će sanirati mobilijare na igralištu, su pitanja koja su Južne vesti poslale Mediani i čekaju odgovor.", "Podsetimo, građani često prijavljuju polomljene dečije mobilijare u Nišu, a nadležni za njihovu popravku se često i ne oglašavaju." - mozda bi bilo bolje za vas (i nas) da istrazujete ko to lomi? malo ste se zavozili u svojoj opozicionoj nameri..

  • Petar SNS

    10:46 // 6. 10. 2021.

    Kako kažu mladi.Obesni klinci. Ali to je znate vaspitanje iz kuće od roditelja. Ja bi vrati Omladinske radne akcije da radi da troši energiju da izgradjuje zemlju i da bude pre svega čovek sutra dan. Ovako delikvent budući krimos.

    • Čudesni dribling

      10:58 // 6. 10. 2021.

      Petre,
      Slažem se sa tobom. Ne bi ni AV bio ovako arogantan, nekulturan i kabadahijski nastrojen, samo da ga uhvatiše nekadašnje ORA. Tamo bi imao priliku da se druži, uvažava drugog i izgradi u mnogo bolju ličnost.

    • slavko

      13:34 // 6. 10. 2021.

      Cela partija ti kriminogena,vrh stranke ti ogrezo u kriminal i ti si jos uvek clan sekte?

    • Zoki

      14:02 // 6. 10. 2021.

      Pises komentare za crkavicu dok tvoji sefovi uzivaju najveci luksuz. Zaduzili su i tebe i tvoju decu. Tvoji unuci ce da vracaju kredite bahatih i prebogatih politicara, dok se ti prodajes i kucas za bednu platu i koji dinar preko. Ali ti to ne kapiras.

  • Krivi su delikventi

    11:11 // 6. 10. 2021.

    Vi iz redakcije kao da samo cekate da se polomi neki mobilijar pa da odmah okrivite Medijanu, umesto da ako ste istrazivacko novinarstvo, pokrenete inicijativu u Mupu da se pronadju delikventi koji to rade. Lepo receno gore, bas ste se zarozali u svojoj opozicionoj nameri pa ste skoro obnevideli.

  • Nislija

    11:33 // 6. 10. 2021.

    Nije Mediana kriva, nema sta njim da postavljate pitanja nego novinare malo na teren da istražuju i pitajte one koji su zaduženi za red i mir u gradu

  • Zoki

    13:56 // 6. 10. 2021.

    Problem je u tome sto se deciji mobilijar trosi, mora da se zameni u nekom trenutku. Postavljaju novi mobilijar ispred zgrada funkcionera(kod tasine npr) dok je vecina decijih igralista polomljeno (cair). Ako nemate sredstva, ne pravite nova vec odrzavajte postojeca igralista!

  • Momčilo

    21:52 // 6. 10. 2021.

    X puta , stanari zgrada oko ovog igrališta su zvali policiju , da ukažu na uznemiravanje javnog reda i lomljenja mobilijara ,ali odgovor je uvek isti - zauzete patrole !!! Osobe od 14-21 godine pa nekad i stariji , ispijaju alkohol, galame ,lome flaše , mobilijar,vrište kao da se kolju a bilo je i tuča.Ne daju da se spava od prvih toplih dana do kasne jeseni , do ranih jutrnjih sati

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: