Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:13, 16. 7. 2015.

Pomerena staza za slepe na Crvenom pevcu

staza Staza pomerena desetak cantimetara; foto: JV

Nakon pisanja "Južnih vesti" da je na stazi za slepe postavljen stub koji drži saobraćajne kamere na raskrsnici kod Crvenog pevca u Nišu, nadležni su ovu stazu pomerili desetak centimetara u stranu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Ivan Milovanovic

    15:37 // 16. 7. 2015.

    A ako pratite stazu za slepe prema Lutkarskom pozoristu ona ulazi u parking, pa ta staza i nema neki smisao. Od Pevca do Suda te staze uopste i nema. Ni ispred Lutkarskog pozorista je nema. Vrlo korisna stvar. A zasto li nije mogla jedna kamera da snima sve 3 trake u jednom smeru? Onda bi imali 4 kamere umesto 12. I manji stub. Koja je to tezina koju on mora da drzi?

  • xyz

    16:13 // 16. 7. 2015.

    Ma sto li ne uklone trotoar pa da pisu kazne jer pesaci idu kolovozom..Ionako sve ovo ne rade zbog nas nego zbog para..

  • Урош

    17:07 // 17. 7. 2015.

    Cemu sve ovo??? Ovde se retko kad desi nesto jedna od najbezbednijih raskrsnica! Ko je to platio namestanje, premestanje?? Pa narod! Ako vam je dobro vi cutite!

  • Dr.Pravdić

    18:39 // 16. 7. 2015.

    Zar stub koji drzi kamere nije mogao da bude postavljen na ostrvu ismeđu dve trake?Kada mogu stubovi za osvetljenje zašto nije mogao i on.Ako grad daje 6,3 miliona za opremu znači li to da će i kazne ili bar deo kazni ići u gradski budžet?Da li je ovo moglo da se izfinansira iz neke republičke kase ,fonda,koje punimo mi vozači plaćanjem bezbroj taksi prilikom registracije?

  • shaft

    21:46 // 16. 7. 2015.

    @Ivan-Bravo!!Plato Patrijarha Pavla je trebao jos pre tri godine da bude poplocan(od uni banke do Simpa) i sredjen,a ostao je ruglo,sa rizlom i soderom i barustinama posle kise!Redijeva cesma je trebala da bude kod lutkarskog poz.,a ne na kraju Dusanove!Sramota je sta smo nazvali trgom blazenopocsivseg Patrijarha!Behaton ploce nisu ispravno vracene,klackaju se,to mora mini-valjkom da se utaba...

  • dzeja

    08:49 // 17. 7. 2015.

    Ma ljudi vodite li racuna malo i o estetici. Gde ide da onoliki stub postavite na sred trotoara?

  • zakson

    10:09 // 17. 7. 2015.

    Ma bravo.Za jednu raskrsnicu 52525 evra????Bas me zanima kolko stvarno to kosta.Evo ja cu da im uradim sledecu raskrsnicu za 45 hiljada evra.Koje ste vi lopine

    • Nislija

      11:20 // 17. 7. 2015.

      Ne za jednu, vec za sve raskrsnice 6 mil. Nije mi jasno, ako je vec moralo tu, zasto ne postavise stub blize ivicnjaku, a ne ovako po sred...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: