Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:26, 1. 2. 2013.

| Društvo

Pomoć Nišlijama kojima su u eksploziji oštećeni stanovi

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
durlanska-pijaca-bomba1.jpg
Izgoreo lokal, oštećeni stanovi, arhivska fotografija

Za četiri porodice koje žive u zgradi u Durlanu ispred koje se desila eksplozija bombe, obezbeđena je pomoć grada. Pomoć stiže i za vlasnike lokala u prizemlju iste zgrade, koji je potpuno izgoreo.

Nakon sastanka stanara zgrade kod Durlanske pijace i gradskih većnika odlučeno je da grad novčano pomogne porodice koje su pretrpele najveću štetu.

- Grad će naći zakonski način da da neku vrstu jednokratne pomoći. Da pomognemo tim građanima čija je imovina oštećena - rekao je gardonačelnik Niša Zoran Perišić.

Podsetimo, stanovi u Knjaževačkoj 151 oštećeni su 27. januara u eksploziji bombe postavljene ispod automobila koji je bio parkiran ispred zgrade. Polomljena su stakla, a u nekim stanovima uništen je i deo nameštaja i kućni aparati.

Tada su najveća oštećenja pretrpeli stanovi na nižim spratovima četvorospratnice, a lokal u prizemlju potpuno je izgoreo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mikan

    21:29 // 1. 2. 2013.

    @Dasak Vetra A znaci zato su sirili ulazna vrata na skupstini grada? Ja sam bio ubedjen da dolazi neka velika delegacija u posetu.

    • Dasak Vetra

      13:42 // 2. 2. 2013.

      Zbog takvim crvenih marioneta koji se samo goje na racun grada da im pri tom i kosa opada morali su da prosire ulaz, a kako je krenulo i taj ulaz ce im biti uskoro mali jer se od pisanja komentara moze samo ugojiti, a onda se postaje ruzni parazit, dalje nastavite ako zelite.

  • Mika

    21:26 // 1. 2. 2013.

    A što da se pomogne, podrazumeva se da su stanovi osigurani od požara i drugih rizika tako da treba da se obrate osiguranju, a ne da građani plaćaju.

  • Jovanka

    15:09 // 1. 2. 2013.

    Kao prvo br.zgrade je 153 i ima pet sprata,a ne cetiri. Mislim da bi bilo lepo da se iznose tacne informacije,jer je u pitanju pet ostecenih stanova!

    • Lenny White

      10:08 // 2. 2. 2013.

      Pet spratova.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: