Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:26, 1. 2. 2013.

Pomoć Nišlijama kojima su u eksploziji oštećeni stanovi

durlanska-pijaca-bomba1.jpg Izgoreo lokal, oštećeni stanovi, arhivska fotografija

Za četiri porodice koje žive u zgradi u Durlanu ispred koje se desila eksplozija bombe, obezbeđena je pomoć grada. Pomoć stiže i za vlasnike lokala u prizemlju iste zgrade, koji je potpuno izgoreo.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • KARAdjordje

    12:01 // 1. 2. 2013.

    Ma kakava jednokratna pomoć,pa tim ljudima je neophodno renovirati u potpunosti i stanove i lokal.Ni krivi,ni dužni su pretpreli veliku štetu i sva sreća je da niko od njih nije povređen.TAKO BI TREBALO DA URADI SPOSOBAN GRADONAČELNIK i stavi na listu prioriteta.Ili mora da se konsultuje sa Bananom????

    • Nikola Brankovic

      12:49 // 1. 2. 2013.

      Moram da priznam da se ne slazem. Ne vidim kako je duznost grada da sanira tu stetu, trebala bi da se naplati sa ledja onoga ko je napravio stetu. Postoji osiguranje, i ono sluzi za tako nesto. U cemu je poenta ako ja placam osiguranje iz meseca u mesec ako ce grad da popravlja nastalu stetu. Da, nije prijatno to sto im se desilo, ali nama treba MANJE mesanja drzave u sve, ne vise. Hoces pomoc za njih? Skupi 10 drugara i idi okreci mesto. Nemoj pare grada koje su za druge svrhe da mesas u to.

    • Pera

      15:49 // 1. 2. 2013.

      E moj KARAdjordje, po tebi su samo oni ugrozeni u Nisu. Zasto onda grad ne pomogne i svim onima koji nemaju grejanje ili struju, ili Romima u naselju Crvena Zvezda. Ili svima onima kad im procuri kanalizacija sa gornjeg sprata.

      Svako ima svoju muku. Ovo sto grad radi se zove *** jeftini populizam ***. Najlakse je da se izdvoji nesto para za nekoga i to provuce u svim vestima. Ali time je grad pljunuo u lice svima ostalima kojima ne pomaze.

      Ili hajde da okrenemo na drugu stranu. Ako ce grad uvek popravljati stanove u slucaju eksplozija bombi, onda da se to jasno i glasno stavi u statut grada, pa da svi ljudi koji placaju osiguranje u tom slucaju placaju manje, a osiguravajuca drustva izbace tu klauzulu iz ugovora.


      I na kraju, cim je gradonacelnik toliko servilan prema ostecenima u bombaskom napadu, tu nesto smrdi, zli jezici bi rekli da tragovi bombasa mozda vode do njegove stranke.

  • catch me

    13:04 // 1. 2. 2013.

    Treba pomoci ljudima to je sigurno, mada se kladim da niko od njih nema osiguranje stana ni lokala, koje u proseku na godisnjem nivou kosta menja nego sto se potrosi na cigare u jednom mesecu, ali ajde... sve cemo opet na srpski nacin, zar ne

  • Mihajlo 77

    14:20 // 1. 2. 2013.

    Mi plaćamo, naravno kao i uvek, a izvođač radova je naravno JP Direkcija za izgradnju sa njihovim podizvođačima...

    • Milos

      18:55 // 1. 2. 2013.

      Direkcija nema podizvodjace nego sve mora da ide preko tendera odnosno javne nabavke sto je otvoren i javni postupak i moja firma je ucesnik mnogih javnih nabavki, ali danas je doslo vreme da molimo Boga da ne dobijemo posao jer od direkcije tj od drzave vise ni dinar ne moze da se iskuka, probijaju sve valute ma uzas jedan, mislim i da su u nekoj blokadi trenutno za 20miliona ako se ne varam, samo za stadion duguju preko 150miliona sta dalje da pricamo...
      komentar ti bas nije na mestu!!!

  • Doktor Zli

    14:40 // 1. 2. 2013.

    @KARAdjordje, majstore, 100% si pogodio. Da je Perisic sposoban gradonacelnik, on bi odmah delovao i gledao kako da grad pomogne svojim gradjanima. Naravno, posto on veze nema, od toga nece biti nista.
    PERISIC VEZE NEMA, ON JE SAMO BANANINA MARIONETA :p

    • Dasak Vetra

      16:59 // 1. 2. 2013.

      Umesto sto sedis pored kompjutera, mogao bi malo da se bacis na sport, jer uskoro neces moci od debljine da prodjes kroz vrata skupstine grada.

    • Jelena

      17:14 // 1. 2. 2013.

      Važno je,"Doktore zli",da ti imaš veze sa životom...A i sa gramatikom i pravopisom...

    • feniks

      17:16 // 1. 2. 2013.

      A sta treba da uradi za tebe? Ovo tvoje ponasanje mi lici na onu narodnu: "Ne laje pas zbog sela, nego zbog sebe".

    • Sasha

      17:43 // 1. 2. 2013.

      Ko je ovaj covek uopste?

    • Alter Ego

      20:46 // 1. 2. 2013.

      Perišić će verovatno da pomogne svima kojima bude mogao a ti ćeš na kraju da crkneš od muke kada budeš video koliko nisi u pravu!

    • YYYYYY

      20:59 // 1. 2. 2013.

      Pomozi im ti, ako bolje znas ili ako imas veze, a posto nemas ni veze niti znas kako bi im uopste pomogao, onda sedi pored komjutera i pisi malo konstruktivnije komentare.

    • Princeza

      21:00 // 1. 2. 2013.

      @Doktor Zli Pa ti jos uvek postojis? ccc...sta ce to Zaretu, bratu i drugaru, covek ni ne zna koliko ga brukas. eeee...moj doktore Zli, marioneto Zaretova i Miletova...pozdravljam te sto puta i porucujem: strasan si na slici, malo smrsaj, malo pusti kosu,a Perisica pusti da sa svojom marionetom Banetom radi sta hoce i zna.

    • GLAS RAZUMA

      22:55 // 1. 2. 2013.

      @Alter Ego,nazalost,bojim se da ce pre gradjani crci od muke cekajuci pomoc!Cekajuci Godoa!

    • ZEVSSS

      23:59 // 1. 2. 2013.

      Ti bre decko nisi sav svoj, odkucas komentar pa posle u superlativu odgovaras na isti, i corav bi video, isti nacin pisanja i izrazavanja... ako me razumes...

  • Jovanka

    15:09 // 1. 2. 2013.

    Kao prvo br.zgrade je 153 i ima pet sprata,a ne cetiri. Mislim da bi bilo lepo da se iznose tacne informacije,jer je u pitanju pet ostecenih stanova!

    • Lenny White

      10:08 // 2. 2. 2013.

      Pet spratova.

  • Mika

    21:26 // 1. 2. 2013.

    A što da se pomogne, podrazumeva se da su stanovi osigurani od požara i drugih rizika tako da treba da se obrate osiguranju, a ne da građani plaćaju.

  • Mikan

    21:29 // 1. 2. 2013.

    @Dasak Vetra A znaci zato su sirili ulazna vrata na skupstini grada? Ja sam bio ubedjen da dolazi neka velika delegacija u posetu.

    • Dasak Vetra

      13:42 // 2. 2. 2013.

      Zbog takvim crvenih marioneta koji se samo goje na racun grada da im pri tom i kosa opada morali su da prosire ulaz, a kako je krenulo i taj ulaz ce im biti uskoro mali jer se od pisanja komentara moze samo ugojiti, a onda se postaje ruzni parazit, dalje nastavite ako zelite.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: