Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:18, 18. 4. 2011.

| Društvo

Pomoć samohranoj majci iz Vučja

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti

LESKOVAC – Na adresu samohrane majke Danijele Zagorac, iz Vučja, nedaleko od Leskovca, koja je ostala bez posla kao tehnološki višak, stigla je prva pomoć iz dalekog sveta.

Posle porodice Čvoro iz Perta, koja je poslala 14.600 dinara, pristiglo i 7.250 dinara, poklon porodice Zubić iz Sidneja.

- Ne znam kako da se zahvalim na pruženoj pomoć i pažnji koju mi ukazali - kaže Danijela Zagorac (30), koja je pre nekoliko dana vodila na kontrolu u Beograd petogodišnjeg sina Dušana, koji boluje od cerebralne paralize i distrofije mozga.

Beogradski lekari bili su, kaže Danijela, humani, sestre takođe, i tek za godinu dana ponovo bi trebalo da se obave detaljni pregledi kako bi se bar ublažile nevolje nejakog petogodišnjeg dečaka.

Danijela Zagorac je 9. marta, dok je još bila na godišnjem odmoru, dobila rešenje da joj prestaje radni odnos, jer je tehnološki višak.

Ova samohrana majka dvoje dece, teško bolesnog Dušana i Milana, odličnog đaka Osnovne škole u Vučju, bila je zaposlena kao prodavačica u kiosku “Futura plus” u Leskovcu od 14. jula 2004. godine i nikada u radu nije napravila ni najmanju grešku.

- Na Niškoj ulici u Leskovcu, gde sam radila u kiosku, i dalje se prodaju novine i ostala roba – kaže Danijela Zagorac, samohrana majka, pogođena velikom nepravdom, najavljujući da će povesti sudski spor, jer joj to sada jedino preostaje. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: