Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:05, 4. 11. 2020.

Pomoćnica gradonačelnice o incidentu sa mišem u vrtiću: Hrana nije dospela do dece

vrtic neven Davidović kaže da hrana nije došla do dece; foto: S.J.

Da hrana za decu niškog vrtića “Neven”, iz koje je iskočio miš, nije poslužena mališanima i da roditelji zato mogu biti mirni kaže pomoćnica gradonačelnice Dušica Davidović. Redakcija se obratila njoj jer od direktorke Predškolske ustanove Pčelica Svetlane Mitić u vezi sa ovim slučajem odgovora još nema, i pored brojnih poziva i poruka njenom portparolu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milorad Stojiljkovic

    14:51 // 4. 11. 2020.

    Ne zameram pom.gradonacelnice na komentaru koji nema nikakvog strucnog osnova.Kako se radi o zivom misu postoji mogucnost da je setao od gajbe do gaj

  • Milan

    14:55 // 4. 11. 2020.

    Pitanje je da li je miš iz vrtića ili iz kuhinje. Ako je iz kuhinje, onda ne vredi ni to što je zamenjeno. Šta je sa hranom za druge vrtiće?

  • Zorica

    15:23 // 4. 11. 2020.

    Ovo je strasno da strasnije ne moze biti. Ukoliko se ne obelodane imena ciji je ovo propust bio i adekvatno ne kazne, mi kao roditelji cemo licno podici privatne optuznice protiv direktorke ove ustanove. Moje dete ide u nekom drugom vrticu, ali to znaci da ovo moze da se dogodi u svakom. Sramota!

  • Advokatica

    15:38 // 4. 11. 2020.

    Sutra dolazim da ispisem dete iz ovog vrtica, jer nije prvi propust slicnog tipa. Direktorka da se pripremi za tuzbu od strane roditelja zbog ugrozavanja bezbednosti maloletnih lica.

    • J

      17:03 // 4. 11. 2020.

      Svi cemo za Vama,ovome mora doci kraj...

  • miki

    15:39 // 4. 11. 2020.

    A ranije dok je vecina stanovnistva zivela na selu nikome od njih nisu smetali misevi. Sada kada su svi gradjani smetaju im.

    • Losmi

      17:19 // 4. 11. 2020.

      Ranije su ti misevi na selu setali medju zitom,kukuruzom,isli su tamo gde ima hrane.Gradski misevi idu po kanalizacijama sa fekalijama,idu po deponiji,po djubristu,po medicinskom otpadu I stoga su sloniji prenosenju zaraze nego li misevi na selu!

    • Dobrivoje

      17:22 // 4. 11. 2020.

      Daj covece pa milione je satrla kuga od buva koja su prenosili glodari po tim selima, plus jos sto drugih bolesti nose. A sada kakva su nam sela sa deponijama u svakom potoku i iza svakog drugog zbuna, bez kanalizacije, odvoza smeca ima zombi apokalipsu da izazovemo, korona ce pesma da bude

  • Tehnolog

    15:56 // 4. 11. 2020.

    Zoran Blagojevic je dugogodisnji tehnolog hrane u ovoj ustanovi i ako neko poznaje svoj posao to je on..Niti je bilo misa nit bilo cega.Ovo je cista namestaljka.Sujeta plavuse je preplavila celu ustanovu.Davimo se...Pomozite

    • Razbibriga

      18:02 // 4. 11. 2020.

      Za kog ste glasali, nek vi pomaga !

  • Milan

    16:02 // 4. 11. 2020.

    Nije poenta u tome da hrana nije poslužena mališanima ( iako je to vrlo bitno ), već u rome odakle miš , i ko zna koliko ih ima, i čega sve ima u centralnoj kuhinji Pčelice, na čelu sa nesposobnom i bahatom direktorkom !!!

  • Претерасте Га Бре

    16:04 // 4. 11. 2020.

    Tačno je da je u jednoj od gajbica bilo miša - кога су случајно видели,да нису храна би била подељена.А мишеви су породичне животиње,значи да их има још.У гајбицама.Не знам шта је у Душановом законику писало за овакве случајеве,али да моје дете похађа вртић ја би знао који би ПРИНЦИП применио.

  • Mika

    16:42 // 4. 11. 2020.

    Pa, deci su potrebni i proteini u ishrani.... :p

  • Mika

    17:00 // 4. 11. 2020.

    Ko zna gde je taj mis,a sigurno ih ima jos,sve prosao!smeniti direktorku i ostale u lancu,a ne da Ona pokrece postupak protiv nekih a sebe ne smatra odgovornom! Roditelji zahtevajte odgovornost svih!

  • Ovo je namešteno ...

    18:00 // 4. 11. 2020.

    Dajte ljudi BUDITE RAZUMNI,TREZVENI OVDE JE REČ O ČISTOJ NAMEŠTALJI kakav miš pa miševa ima svuda, neko je gledao neku američku komediju i dobio je ideju da podmetne miša KAKO BI LAKŠE DOVELI SVOJU EKIPICU NA ČELO PČELICE pa to se vidi iz aviona, ta pčelicina kuhinja je VIŠE NEGO PERFEKTNA, ČISTA, UREDNA ZAPOSLENI VREDNI VASPITAČICE ČUVAJU Dečicu nemojte da ste grešni prema radnicima ove ustanove!

  • Roditelj

    02:00 // 5. 11. 2020.

    Smeniti i direktorku i zamenicu koja dođe kao dekoracija! Rad sa decom je OZBILJAN POSAO! napreDNO

  • Mara

    03:59 // 5. 11. 2020.

    Normalno

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: