Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:54, 30. 5. 2017.

| Društvo

Ponovo rade šalteri EPS-a u Zetskoj, ali su ostali zatvoreni

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Ponovo rade šalteri u Zetskoj
Šalteri u Zetskoj otvoreni, ali druga dva ne rade; foto: JV/J. Adamović

Iako je juče na vratima niške Elektrodistribucije u Zetskoj ulici pisalo da šalteri neće raditi "do daljeg", oni od jutros "rade normalno”. Građani će račune moći da plate do 20 sati večeras i narednih dana, ali samo na tom mestu, jer su sada zatvoreni šalteri kod Starog groblja i “Emone”. Ipak, još se ne zna šta se dešava.

Slađana Mančić iz press-službe niške Elektrodistribucije je rekla da od jutros šalteri u Zetskoj rade i da je planirano da tako bude i narednih dana.

Ono što je bitno je da se građani obaveste da rade šalteri u Zetskoj ulici od 7 ujutru do 20 sati i radiće u dve smene. Šalteri kod “Emone” i Starog groblja trenutno ne rade - kazale je Mančićeva. Obaveštenje da ne rade šalteri Juče je stajalo obaveštenje da šalteri neće raditi "do daljnjeg"; foto: JV/J. Adamović

Međutim, ona tvrdi da ne zna zbog čega štalteri na ostalim lokacijama ne rade i da to nije u nadležnosti niške Elektrodistribucije, već EPS-a, te da je i ona tražila od te firme objašnjenje.

Ja sam poslala zahtev EPS-u gore, u PR sektoru, zato što smo mi ovde distribucija, mi se bavimo drugim, tehničkim stvarima. Sve što je u vezi naplate i uključenja, isključenja, to je u nadležnosti EPS-a. Poslala sam njima, čekam, ja pretpostavljam da će oni izdati neko saopštenje - navela je Mančićeva.

I novinari Južnih vesti su pokušali da dobiju odgovore od njih, ali su u EPS-u odbili da odgovore na neka pitanja, pa zato ostaje nejasno šta se zapravo dešava.

Pojedine šalter sale, u kojima se plaćaju računi za električnu energiju na području Niša, privremeno su zatvorene zbog proseca angažovanja radnika. U toku su preraspodele i obuke zaposlenih, te će rad šaltera biti normalizovan u najkraćem roku - odgovor je EPS-a.

Podsetimo, prošle nedelje su se građani žalili na ogromne gužve na šalterima EPS-a, a pojedini su čekali i na ulici da plate račun.

Juče su, umesto gužvi, građani zatekli zaključana vrata, pa nisu ni mogli da plate račune. Izvor Južnih vesti tvrdi da je razlog to što je EPS raskinuo ugovor sa firmom preko koje su bili angažovani šalterski službenici.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • SVI SU SEFOVI, A RADNIKA NEMA

    10:22 // 31. 5. 2017.

    Kako to da niko ne ume da da objasnjenje zbog cega salteri ne rade? Salteri ne rade zato sto nema dovoljno radnika. Svi se zaposljavaju po partijskoj liniji na mestima sefova i raznih izmisljenih koordinatora. Sad kad su svi sefovi, nema ko da sedne na salter i da radi. Tako je u svim drzavnim preduzecima. Svi su nekakvi referenti i koordinatori a izvrsilaca nema. To je posledica partokratije.

  • Mile

    19:15 // 30. 5. 2017.

    Alal vam odlazeci premijeru,umesto da krunisete odlazak uspesnim radom, najblizi saradnici vam otkazase poslusnost i u EPS-u i Klinickom centru!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: