Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:07, 14. 11. 2016.

Ponovo trenažni letovi iznad Niša i juga Srbije

avion "Orao" ponovo iznad Niša; foto: Matija Stojanović

Motori mlaznih aviona ponovo će se čuti iznad Niša od 16. do 18. novembra, jer će, kako kažu u jedinici Ratnog vazduhoplovstva, letelice Vojske Srbije ponovo nadletati jug Srbije u sklopu redovne obuke. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • gradjanin

    13:19 // 14. 11. 2016.

    Opšte je poznato da se obuka pilota vojne avijacije sprovodi na poligonima a ne horizontalnim brišućim letom iznad centra grada. Ovakve obuke RV se ne sprovode nigde u svetu.Jedini efekat ovakve obuke je uznemiravanje građana bukom iznad dozvoljenih granica i rušenje ugleda i simpatija koje je RV imalo u Srbiji. Krajnje je vreme da se prestane sa tim i otpočne suštinska obnova RV.

    • Olja Jovanovic

      13:50 // 14. 11. 2016.

      Neka svako radi sta mora.Gradjani Srbije,ne brinite,nasi piloti Vam nece bacati kasetne bombe i osiromaseni uranijum.Oni samo rade svoj posao;kao sto lekari lece,ucitelji uce decu itd.mnogo je zanimanja,da ne nabrajam.Lete po naredjenju pretpostavljenih,nece sigurno da lete u foteljama pored televizora ili pisuci komentare.Zivela Vojska Srbije ! Zivela Srbija!

    • SUKHOI Pugachev

      13:55 // 14. 11. 2016.

      Opšte j, takođe poznato, takođe, da Srbi sve znaju, a ustvari pojma nemaju, kao uostalom i Vi gospodine... Prošli ste pored aviona, jednom...

    • Juznjak

      13:55 // 14. 11. 2016.

      Pa po tebi bi trebalo da samo treniraju na simulatoru?!

  • Blackburn

    16:55 // 14. 11. 2016.

    Termin je bio u vreme gostovanja Vlade u Nisu,pa je brze bolje odlozen!Da se njihova velicanstva ne bi brecala u snu !

  • Olja Jovanovic

    17:51 // 14. 11. 2016.

    Da ste gospodo bili na Kosarama,ne biste tako pisali o Vojsci .Sram treba da vas bude.Vojni Vrh dobro zna ,zbog cega su ucestala uzletanja i svaka im cast,prave patriote,koje malogradjani omalovazavaju,zapravo tim komentarima protiv Vojske,licno sebe! Zavidni su na njihovu sposobnost i njihov uspeh,to je glavni problem.Srpsku Vojsku ceni i Nacionalna garda Ohaja,samo Srbima smeta! Sramota!

    • Oscar Pitagor

      22:40 // 14. 11. 2016.

      #Olja Jovanovic:Срамота је звецкати оружјем док су грађани буквално гладни.
      Дрскост је и атак на здрав разум је поразе, потписане капитулације, губитак територије и напуштање ратишта проглашавати тријумфалним победама.
      Пробудите се постаће вам јасно како војска ове државе и за гађање праћком мора прибавити гомилу одобрења и дозвола.
      Идолопоклонство према војсци је нестало заувек са бившом државом.

    • nbt

      12:49 // 15. 11. 2016.

      Kako te nije sramota da izjaviš ovako nešto. Da li smo tolko postali neobrazovani ili bezobrazni da sve redom spinujemo!

  • NeLe

    22:35 // 14. 11. 2016.

    Gospodo,DOKLE VISE??? Da li je moguce,da svaki put ide ista pesma..? Pa dobro bre ljudi,razumem da pojedinima smeta jer su u zgradama,na visini,imaju malu decu, neuspesan seksualni zivot itd itd pa su nervozni ustali,nervozno dan proveli,nervozno i legli..pa na svakidasnje uobicajne probleme se jos nakace i preleti.. ali gospodo/dje to Vam ne daje za pravo da skacete,pljujete po ljudima.

  • NeLe

    22:39 // 14. 11. 2016.

    Da dovrsim s'obzitom da ima limit pa je nemoguce odjednom.. Pre svega,shvatite da zivite u gradu koji poseduje MESOVITI AERODROM.. to sto pojedini nazovaju "horizontalni brisuci letovi iznad grada" ja ne znam da postoje vertikalni brisuci letovi.. drugo, preko grada se radi PRILAZ za aletanje sa PSS 29 to sto Vi nazivate izivljavanjem je minimum.. da J22 BRISNE,ostali bi ste bez prozora!

    • nbt

      12:53 // 15. 11. 2016.

      Ma sve smo sila koja boga ne moli. Daj nemoj da si smešan, u kojoj realnosti ti živiš? Ovo je klasično iživljavanje, samo kod nas može da postoji vojni i civilni aerodrom u gradu, da nas nadletaju i zagađuju non stop. Iznad zgrade mi i jedni i drugi preleću na 20m svaki dan po ko zna koliko puta. I to je normalno?

  • NeLe

    22:43 // 14. 11. 2016.

    A jos kad vidim pojedince koji se proseru sa "podsecanjem na 99tu" dodje mi da vrisnem!!! U kojoj zemlji, vojska mora da trazi odobrenje? I u kojoj normalnoj zemlji kada se radi REDOVNA LETACKA OBUKA press centar MOD-a i novine dobijaju x prijave i zalbe.. Gospodo,ako Vam smeta prisustvo aerodroma,preselite se u neko selo,ranc nezz ni ja gde..ali nemojte se praviti pametni o onome sta neznate!!!

    • NEGACIJA

      10:37 // 15. 11. 2016.

      Ali, mi znamo ono sto ti NE ZNAS,NeLeee!

    • dule

      20:22 // 17. 11. 2016.

      Naravno da treba da lete jos nize i bucnije. Jos kad bi pesadija i artiljerija imale vezbe po gradu ...

  • ***

    05:35 // 15. 11. 2016.

    Niko se ne buni sto lete,vec sto to rade iznad grada.Da se to desava iznad Begrada ili Novog Sada,onda neka bude i iznad Nisa.LETOVI ZABRANJENI IZNAD BAJCETINE.

  • sozontije

    11:36 // 15. 11. 2016.

    Nele militaristo,zveckaj ti samo oruzjem,to ti je zanimanje. Ali, radi to samo da te niko ne vidi i ne cuje.Dosta nam je takvih. Mani se corava posla.

    • NeLe

      02:47 // 19. 11. 2016.

      Ko je bre militarista? Ko zvecka oruzjem? Ne znam ni koji klinac krasni raspravljam sa tobom i ekipom o cemu BLAGIH pojima nemate... mozda su kolege i upravu,ovo sta Vi ljudi izjavljujete je za smejanje.. tj bilo bi, da nije tragi-komicno pa mi vise dodje da zaplacem kad vidim kakvih sve mozgova ima..

  • боле

    13:13 // 15. 11. 2016.

    Само ви летите,има и нас који волимо да видимо и нашу војску,а колико видим појединци овде више воле неку другу.

  • volimcenimvojsku

    15:40 // 15. 11. 2016.

    Pitanje za ove MUDrace sa ovolikim negativnim lajkovima: šta će biti ako se neki od tih aviona starih po trideset i više god zakove u neku (moju) zgradu, šta ja imam posle od toga ko će dobiti, podneti ostavku?

    • NeLe

      02:50 // 19. 11. 2016.

      A sta ce biti ako izadjes ispred te iste zgrade i opali te autobus/kamion/automobil ? Sta onda imas od toga ko ce dobiti zatvorsku kaznu, ako se utvrdi da je kriv.. ?

      Na jednom avionu,svakodnevno radi po minimum 5 mehanicara, dok jedno od navedenih sredstava opravlja jedan majstor,polu pijan,sa bradom u zejtinu od bureka.. tako da ti je veca sansa da te neto opali ipred no u zgradi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: